Pieter van Stijn

Pieter van Stijn is associate partner bij InterExcellent voor de zorg

“Ik heb het graag met u over strategie, doelen en context om de juiste directeur, manager of projectleider te vinden.”

Wij zoeken voor organisaties in de zorg de juiste kandidaten voor leidende posities in het primaire proces of staforganisatie. Kandidaten met inhoudelijke kennis van de zorg, bijvoorbeeld als zorgmanager of als bedrijfsvoerder. Maar ook vanuit de expertisegebieden: HR, Finance, IT of Inkoop & Logistiek. Voor vaste of tijdelijke rollen.

Mijn ambitie

Ik zie het als een uitdaging om organisaties in de zorg te ondersteunen in hun veranderproces. Hierin kan ik van waarde zijn door kandidaten en zorgorganisaties met elkaar te verbinden. Voor een tijdelijke rol als interim manager of projectleider. Daarnaast kan ik samen met klanten en interim managers nieuwe concepten ontwikkelen, die aansluiten op de behoefte van veranderende organisaties.

Mijn achtergrond

Na mijn studie Bewegingswetenschappen en het vervullen van mijn dienstplicht als officier bij de Marine heb ik verschillende leidinggevende MT-functies in de farmaceutische industrie vervuld. Daar werd mijn eerste interesse gewekt m.b.t. de wijze waarop zorgorganisaties zich ontwikkelen. Daarnaast heb ik een leergang management en organisatieverandering aan Insead gedaan en naast praktijk ook theoretische verbreding aangereikt gekregen.

Vanuit mijn beroep en interesse heb ik altijd aandachtig gekeken naar de ontwikkelingen in de zorg. Om vanaf 2003 als adviseur en consultant zorgorganisaties te ondersteunen in hun veranderingen. Ik zie interim-management en projectleiderschap als een logische ondersteuning van het uitvoeren van strategische verandertrajecten.

Pieter van Stijn Managing Partner InterExcellent Werving en Selectie Zorg

Drs. Pieter van Stijn

Associate Partner Zorg
Care & Cure
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430