Zoek in de site:

Gemeente Heemskerk zoekt Informatiemanager

Door de ligging vlak bij de Randstad heeft de gemeente Heemskerk zowel met grootstedelijke vraagstukken als dorpse verbondenheid te maken. Deze afwisseling karakteriseert ook jouw functie als Informatiemanager. Je komt te werken binnen een collegiale organisatie waarbij medewerkers nauw betrokken zijn en hart hebben voor de gemeente waarvoor zij werken. Jouw team is volop in ontwikkeling. Daarom is deze vacature ook ontstaan. Met de goede sfeer die in de organisatie hangt, ga jij het hier écht naar je zin hebben.

Als informatiemanager binnen gemeente Heemskerk ben je uiteraard bezig het vertalen van ontwikkelingen voor informatievoorziening naar een lange termijn perspectief. Daarnaast ben jij in staat om de integrale visie op informatievoorziening te vertalen naar informatiebeleid en uitvoeringsprogramma’s. Je bevordert de integrale samenhang op strategisch niveau bij de totstandkoming en realisatie van plannen, projecten en programma’s betreffende informatiebeleid. Tevens draag je zorg voor voorlichting en communicatie op het gebied van de ontwikkeling en uitvoering hiervan en voor het creëren van draagvlak.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de Gemeente Heemskerk Informatiemanager ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 31 oktober 2021.

Eerder vervulde functies voor de gemeente Heemskerk:

Teamleider Informatievoorziening

Teamleider Informatievoorziening en Facilitair

Interim Projectleider Werkplek

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-manager >

Eerder door InterExcellent vervulde functies voor de overheid >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430