Onze Nyenrode programma’s

Permanente educatie voor managers is vanzelfsprekend. Vinden wij.

Hoe weet u of de manager die voor u komt werken nog steeds goed geschoold is en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen? Wij geven u die zekerheid met onze Nyenrode InterExcellent Certificate Programma’s. Permanente educatie voor managers, zowel interim als in vaste dienst.

Leergang IT Regie Management

Voor IT-regisseurs. Permanente Educatie op niveau Nyenrode MBA. Titel: CITRM (Certified IT Regie Manager).

Leergang Regisseren (regionale) samen-werking in de zorg

Voor directeuren en (interim-) managers, adviseurs en regisseurs in de zorg. Permanente Educatie op niveau Nyenrode MBA.

Dit zijn unieke programma’s exclusief voor de managers (In vaste dienst en interim) en IT-specialisten van InterExcellent. InterExcellent selecteert de deelnemers voor en kijkt daarbij ook naar plaatsbaarheid in haar (toekomstige) opdrachten. Nyenrode doet vervolgens de eindselectie. De leergangen zijn ontwikkeld door Prof. dr. Lidewey van der Sluis, Prof. dr. Rob Blomme en Prof. dr. Lineke Sneller van Nyenrode Business Universiteit.

Managers blijvend op topniveau
Wij investeren veel in de professionalisering van onze managers en het vak management. Zo profiteert u altijd van de laatste kennis, nieuwe handvatten en actuele inzichten. Onze Nyenrode-programma’s bieden hoogwaardige leermogelijkheden voor senior executive (interim)managers, IT-regisseurs en IT-specialisten die tot de absolute top willen blijven behoren. Dit zijn de managers die straks voor u aan de slag gaan.

In de periode 2009-2023 hebben 14 leergangen permanente educatie plaatsgevonden. Meer dan 100 managers in uiteenlopende rollen en functies hebben hieraan deelgenomen en hun certificaat CEIM (Certified Executive Interim Manager) of CITRM (Certified IT Regie Manager) behaald.

Leergang IT Regie Management
In januari 2015 startten Nyenrode en InterExcellent met de leergang IT Regie Management voor IT-managers. Inmiddels zijn 7 bundels verschenen, waaronder De centrale rol van de IT-regisseur bij decentralisatie en Digitale transformatie: impact op mensen en organisatie. De 9e leergang is in oktober 2023 gestart en de 10e staat op het programma voor 2024.

Meer informatie en aanmelden > 

Bekijk alle bundels van de Nyenrode Leergang IT Regie Management >


Leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg

In oktober 2020 startten Nyenrode en InterExcellent met de eerste editie van de leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg. De leergang is gericht op directeuren, interim- en executive managers, adviseurs en regisseurs in de zorg die een sleutelpositie hebben of ambiëren in (Regionale) samenwerkingsorganisaties, of aan de start staan van een ander (regionaal) samenwerkingsinitiatief of -netwerk.

Kandidaten zijn op topniveau werkzaam in bijvoorbeeld cure, care, GGZ, huisartsenpraktijk, bij een gemeente, verzekeraar of als kwartiermaker voor samenwerking in zorg en sociaal domein. Ook interim-managers die zich willen bekwamen in de expertise en de rol als regisseur in netwerkzorg, zijn welkom in deze leergang. De vierde leergang is gestart in najaar 2023.

Meer informatie en aanmelden >


Alumni

Nyenrode en InterExcellent startten in 2008 met het NICP. Elk jaar behaalden zo’n 20 deelnemers hun certificaat.
Alumni sinds 2008

“Ik zou de opleiding willen omschrijven als zeer nuttig, heel goed voor het netwerk. En persoonlijk en vakinhoudelijk geweldig voor de ontwikkeling.”

— Winnie Weintré (nu CITRM)