Onze Nyenrode programma’s

Permanente educatie voor interim-managers is vanzelfsprekend. Vinden wij.

Hoe weet u of de interim-manager die voor u komt werken nog steeds goed geschoold is en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen? Wij geven u die zekerheid met onze Nyenrode InterExcellent Certificate Programma’s. Permanente educatie voor interim-managers.

Leergang Executive Interim Management 2020

Voor Senior Interim-managers. Permanente Educatie op niveau Nyenrode MBA. Titel: CEIM (Certified Executive Interim Manager).

Leergang IT Regie Management 6e editie 2020

Voor IT-regisseurs. Permanente Educatie op niveau Nyenrode MBA. Titel: CITRM (Certified IT Regie Manager).

Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg

In ontwikkeling. Informatie volgt.

Dit zijn unieke programma’s exclusief voor de interim-managers en IT-specialisten van InterExcellent. InterExcellent selecteert de deelnemers voor en kijkt daarbij voornamelijk naar plaatsbaarheid in haar (toekomstige) opdrachten. Nyenrode doet vervolgens de eindselectie. De leergangen zijn ontwikkeld door Prof. dr. Lidewey van der Sluis, Prof. dr. Rob Blomme en Prof. dr. Lineke Sneller van Nyenrode Business Universiteit.

Interim-managers blijvend op topniveau
Wij investeren veel in de professionalisering van onze interim-managers en het vak interim-management. Zo profiteert u altijd van de laatste kennis, nieuwe handvatten en actuele inzichten. Onze Nyenrode-programma’s bieden hoogwaardige leermogelijkheden voor senior executive interim-managers, IT-regisseurs en IT-specialisten die tot de absolute top willen blijven behoren. Dit zijn de interim-managers die straks voor u aan de slag gaan.

In de periode 2009-2018 hebben 9 leergangen permanente educatie voor interim-managers plaatsgevonden. Meer dan 100 interim-managers hebben hieraan deelgenomen en hun certificaat CEIM (Certified Executive Interim Manager) of CITRM (Certified IT Regie Manager) behaald.


Leergang Executive Interim Management

Dit programma wordt momenteel geactualiseerd. Eind januari 2020 start de zevende, geheel vernieuwde leergang voor Senior Executive Interim Managers. Dit unieke en gecertificeerde (titel CEIM) programma op Nyenrode MBA-niveau bevordert de verdere professionalisering van onze senior interim-managers. Zij zijn daarna beter en sneller plaatsbaar in hogere opdrachten en verrijken hun netwerk.

Aanmelden en programma Executive Interim Management 2020 >>


Leergang IT Regie Management

In januari 2015 startten Nyenrode en InterExcellent met de leergang IT Regie Management voor IT-interim-managers. Inmiddels zijn twee bundels verschenen: De centrale rol van de IT-regisseur bij decentralisatie en Digitale transformatie: impact op mensen en organisatie van de eerste twee leergangen. In mei 2018 is de 4e editie van de leergang afgesloten. In september is de 5e editie gestart.

Programma IT Regie Management 2018-2019

“Ik zou de opleiding willen omschrijven als zeer nuttig, heel goed voor het netwerk. En persoonlijk en vakinhoudelijk geweldig voor de ontwikkeling.”

— Winnie Weintré (nu CITRM)