Voor onze opdrachtgever de Rechtspraak zijn we op zoek naar een Directeur IT die verantwoordelijk is voor de IT-strategie en de IT-processen. Reacties tot uiterlijk 4 oktober 10 uur.

Voor onze opdrachtgever Gemeente Houten zijn we op zoek naar een Chief Information Security Officer. Managet o.a. de risico’s van informatiebeveiliging en cybercrime. Reacties tot uiterlijk 21 oktober.

For our client Kebony we are looking for an experienced, professional and skilled Global IT Manager as a strategic but also hands-on business partner in the field of IT. Applications preferably as soon as possible.

Brochure 8e Nyenrode leergang ITRM

Op 14 september startte 17 enthousiaste deelnemers met de 8e editie van de exclusieve leergang IT Regie Management voor de IT-regisseur. Bekijk hun programma.

Teammanager IM & IT Regio College

Voor onze opdrachtgever Regio College zijn we op zoek naar een Teammanager IM & IT. Businesspartner die optimale (IT) ondersteuning voor toekomstbestendig onderwijs initieert en faciliteert. Reacties uiterlijk 14 oktober 2022.

Voor onze opdrachtgever Hogeschool Windesheim zijn we op zoek naar een Infrastructuur & Security Solutions Architect die ervoor zorgt dat IT-oplossingen veilig en betrouwbaar zijn. Reacties uiterlijk 14 oktober 2022.

Voor onze opdrachtgever Gemeente Hilversum zijn we op zoek naar een Business IT Regisseur Sociaal Domein. Je bent de linking pin tussen IT en interne klanten en voert de regie over de ontwikkeling van processen en applicaties. Reacties uiterlijk 7 oktober.

Voor onze opdrachtgever Gemeente Hilversum zijn we op zoek naar een Strategisch Informatiemanager. Een sparringpartner en trusted advisor voor de I-keten en het management. Reacties uiterlijk 7 oktober.

Global IT Manager Royal Kaak

Voor onze opdrachtgever Royal Kaak zijn we op zoek naar een ervaren, professionele en vakbekwame Global IT Manager. Bouwer en verbinder met een frisse blik van buiten. Reacties graag zo snel mogelijk.

Voor onze opdrachtgever Gelre Ziekenhuizen zijn wij op zoek naar een stevige Manager ICT Solutions/CTO die primair verantwoordelijk is voor de levering van betrouwbare, veilige, toekomstvaste en schaalbare infrastructurele IT-diensten. Reacties graag zo spoedig mogelijk.

Kansspelautoriteit servicemanager

Voor onze opdrachtgever Kansspelautoriteit zijn we op zoek naar een ervaren Servicemanager die de verantwoordelijkheid neemt voor de continuïteit, stabiliteit en veiligheid van de ICT-systemen. Reacties uiterlijk 22 augustus 2022.

TU Delft zoekt een stevige, ervaren Directeur Finance die senioriteit meebrengt. Denkt onafhankelijk en zelfbewust. Reacties uiterlijk 25-08-2022, voor 10 uur.