de Volksbank zoekt Cloud Solution Architect Workspace. Aanpakker die richting geeft aan complexe IT-vraagstukken binnen de Platform Hub. Reacties tot 24 februari 2023.

Als blijk van dank naar onze opdrachtgevers, onze kandidaten en onze interim-managers hebben we tijdens de kerstperiode een geldbedrag overgemaakt naar het Rode Kruis voor hulp aan de slachtoffers in Oekraïne.

Voor onze opdrachtgever Deltion College zijn we op zoek naar een inspirerende, stevige, verbindende en ondernemende Directeur Mens en Organisatie (Directeur M&O). Reacties uiterlijk 27 februari, voor 10 uur.

Voor onze opdrachtgever Arbo Unie zijn wij op zoek naar een verbindende Enterprise Architect die het aanspreekpunt is voor strategische adviezen. Reacties graag zo spoedig mogelijk.

Voor onze opdrachtgever Gemeente Arnhem zijn wij op zoek naar een Privacy Officer die werkt aan informatieveiligheid, privacy en veilige omgang met (persoons)gegevens. Reacties uiterlijk 3-02-2023.

Voor onze opdrachtgever Gemeente Arnhem zijn wij op zoek naar een Information Security Officer die werkt aan informatieveiligheid en privacy en aan standaardisatie en harmonisatie van veel processen en beleid op deze thema’s. Reacties uiterlijk 3-02-2023.

Digitaal werken in bijzondere tijden. De bundel van de 7e leergang IT Regie Management van Nyenrode Business Universiteit en InterExcellent is nu te downloaden.

Voor onze opdrachtgever SBOH zijn wij op zoek naar een Manager ICT die leiding geeft aan de ICT-afdeling en verantwoordelijk is voor de ICT-voorzieningen over de volle breedte. Reacties uiterlijk 31-01-2023.

Voor onze opdrachtgever Vervoerregio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Informatiemanager die ook sturing geeft aan 3 applicatiebeheerders. Reacties uiterlijk 20 januari 2023.

Voor onze opdrachtgever Erasmus MC zoeken wij een stevige Senior Contractmanager IT om het contractenbureau verder te professionaliseren. Reacties tot uiterlijk 13-01-2023.

Data Governance Officer

Voor onze opdrachtgever TVM zijn wij op zoek naar een Data Governance Officer, die dé ambassadeur wordt van het datagedreven werken binnen TVM. Reacties tot uiterlijk 13 januari 2023.

Adjunct Directeur Bedrijven Centrum Utrecht

Voor onze opdrachtgever Bedrijvencentra Utrecht BV zijn wij op zoek naar een enthousiaste, vooruitstrevende en daadkrachtige Adjunct Directeur. Reacties uiterlijk 16 januari 2023.