Newomij zoekt Manager VvE Beheer. Vakkundig, vernieuwend en ervaren manager. Inspirerende leider voor verdere groei en professionalisering. Deadline 13-12-21.

De Zellingen zoekt een Business Controller die de schakel is in de planning- en controlcylcus en het aanspreekpunt voor een aantal organisatieonderdelen. Deadline 30 november 2021.

Gemeente Heemskerk zoekt een Informatiemanager die ontwikkelingen voor informatievoorziening vertaalt naar een langetermijnperspectief. Reacties voor 31-10-2021.

Voor onze opdrachtgever Hogeschool Arnhem Nijmegen zoeken wij een kundig, inspirerend, vormgevend, mensgericht en resultaatgericht Hoofd ICT. Reacties tot uiterlijk 22 september 2021 11 uur.

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Senior Beleidsadviseur Arbeidsvoorwaarden. Reacties tot uiterlijk 10 september 2021.

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Functioneel beheerder HR-systemen voor het team Informatiemanagement. Reacties tot uiterlijk 12 september 2021.

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Privacy Officer die een cruciale adviserende, onderzoekende en ambassadeursrol vervult. Reacties tot uiterlijk 5 september 2021.

Voor onze opdrachtgever Hogeschool Saxion zoeken wij een Teamleider HRM die verbindt, vernieuwt en organiseert. Reacties graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 29 augustus 2021.

Voor onze opdrachtgever Servicecentrum Drechtsteden zoeken wij een Chief Information Security Officer voor ontwikkeling op strategisch en tactisch niveau. Reacties uiterlijk 8 augustus.

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Afdelingshoofd Systems. Als hoofd van de afdeling Systems staat samenwerken centraal. Reacties tot uiterlijk 15 augustus 2021.

Voor onze opdrachtgever Erasmus Medisch Centrum zijn we op zoek naar een Senior Adviseur Zorgcontractering. Een unieke functie binnen deze vooraanstaande organisatie. Reacties uiterlijk 12 augustus.