Geert-Jan Poorthuis in NPO Radio 1 programma Stax & Toine in de rubriek “Geld en Werk”. Volgens het Financieel Dagblad breken er gouden tijden aan voor interim-managers na de crisis. Is dat zo?

Lidewey van der Sluis, Geert-Jan Poorthuis en Sandra Goettsch in gesprek over veranderkracht en transformatie.

Erasmus MC heeft in de afgelopen periode razendsnel de capaciteit van haar IC en Kliniek uitgebreid. Interim-Programmamanager Eric Paauwe was verantwoordelijk voor operatie.

Als managementbureau zijn wij druk bezig om te kijken hoe wij snel kunnen inspelen op ondersteuningsvragen vanuit zorg(instellingen), projecten en bemensing rondom bestrijding virus.

IT Regie en Leiderschap. De bundel van de 5e leergang IT Regie Management van Nyenrode Business Universiteit en InterExcellent is nu te downloaden.

De RIM hecht veel waarde aan kwaliteit en ontwikkeling van het vak interim-management. Interview met RIM-voorzitter Sietse Bergstra.

Kees Slegt MBA is deze week is gestart bij InterExcellent IT Regie Management als Associate Partner. Zijn focusgebieden zijn de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenfondsen) en de bouw.

Dennis van Zijl gaat bij de Universiteit Twente aan de slag als Directeur Finance.

Actueel onderzoeksrapport ZiPconomy en ABN AMRO over de toekomst van interim-managementbureaus. Conclusie: Interim-managementbureaus blijven groeien, ondanks dalende tarieven en marges.

ziekenhuizen staan op barsten

Een willekeurige greep uit het nieuws van september schetst ons een somber beeld van de gezondheidszorg in Nederland.
Ondanks dat we kunnen spreken van een goede zorg, zijn er barsten te vinden in het Zorglandschap.

Geert-Jan Poorthuis deelde namens de Raad voor Interim Management (RIM) zijn zorgen over de nieuwe regels voor het inhuren van zelfstandigen, waaronder interim-managers.