Voor onze opdrachtgever Asito zijn we op zoek naar een stevige IT Lead Digital Platform. Reacties voor 2-10-2020.

Voor onze opdrachtgever Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) zijn we op zoek naar een verbindende Lead Enterprise Architect. Reacties voor 25-09-2020.

TU Delft zoekt een CIO in vast dienstverband. Een stevige, ervaren, richtinggevende, faciliterende en coachende CIO. Reacties voor 21-09-2020.

Geert-Jan Poorthuis in NPO Radio 1 programma Stax & Toine in de rubriek “Geld en Werk”. Volgens het Financieel Dagblad breken er gouden tijden aan voor interim-managers na de crisis. Is dat zo?

Lidewey van der Sluis, Geert-Jan Poorthuis en Sandra Goettsch in gesprek over veranderkracht en transformatie.

Erasmus MC heeft in de afgelopen periode razendsnel de capaciteit van haar IC en Kliniek uitgebreid. Interim-Programmamanager Eric Paauwe was verantwoordelijk voor operatie.

Als managementbureau zijn wij druk bezig om te kijken hoe wij snel kunnen inspelen op ondersteuningsvragen vanuit zorg(instellingen), projecten en bemensing rondom bestrijding virus.

IT Regie en Leiderschap. De bundel van de 5e leergang IT Regie Management van Nyenrode Business Universiteit en InterExcellent is nu te downloaden.

De RIM hecht veel waarde aan kwaliteit en ontwikkeling van het vak interim-management. Interview met RIM-voorzitter Sietse Bergstra.

Kees Slegt MBA is deze week is gestart bij InterExcellent IT Regie Management als Associate Partner. Zijn focusgebieden zijn de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenfondsen) en de bouw.

Dennis van Zijl gaat bij de Universiteit Twente aan de slag als Directeur Finance.