Deze leergang is de enige complete leergang die specifiek op deze problematiek inspeelt. De leergang start medio mei. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Rabobank

Voor onze opdrachtgever Rabobank zoeken wij een stevige IT Lead Output & Data met aantoonbare ervaring in het managen van complexe omgevingen. Reacties graag zo spoedig mogelijk.

Regiemanager zorgt tijdens de coronacrisis voor rust én resultaat. Interview met Sietse Bergstra en Pieter van Stijn in Management & Consulting.

Strategisch vastgoedbeleid in de zorg moet een verdubbelde wooncapaciteit voorkomen. De regisseur vastgoedontwikkeling zorg leidt het proces.

Interview met Mark Prijs over zijn deelname aan de NICP-leergang IT Regie Management aan Nyenrode Business Universiteit.

Voor onze opdrachtgever M&I Partners zijn we op zoek naar een energieke senior adviseur Informatiemanagement Rijksoverheid. Reacties t/m 1 januari 2021.

Voor onze opdrachtgever Triade Vitree zijn we op zoek naar een vakkundig, ambitieus Hoofd Financiële Administratie/Specialist Financial Accounting. Reacties uiterlijk 31 december.

De 7e leergang van NICP IT Regie Management start op 10 maart 2021. Voor senior IT-managers die op zoek zijn naar nieuwe handvatten en actuele inzichten.

De 2e module van de Nyenrode-leergang Regionale Samenwerking in de Zorg stond in het teken van innovatie en financiering. Twee misvattingen hierover werden rechtgezet.

For our customer SAP Netherlands we are looking for a Strategy and Business Value Advisor who helps their Dutch and international clients transform their organizations into Intelligent Enterprises.

Voor onze opdrachtgever Fontys Hogescholen zijn we op zoek naar een vakkundig, vernieuwend en ervaren Directeur voor de Dienst IT die voorloopt op IT-ontwikkelingen. Reacties uiterlijk 14 december.

Rabobank

Voor onze opdrachtgever Rabobank zoeken wij een stevige IT Lead met aantoonbare ervaring in het managen van complexe dataomgevingen. Reactie uiterlijk vrijdag 11 december.