TU Delft zoekt een stevige, ervaren Directeur Finance die senioriteit meebrengt. Denkt onafhankelijk en zelfbewust. Reacties uiterlijk 08-06-2022, voor 10 uur.

FD adv 2e leergang ketenregie in de zorg 2022 nyenrode

Tijdens de feestelijke slotceremonie hebben de geslaagden hun certificaat ontvangen. De 3e leergang start in september 2022.

Voor onze opdrachtgever ‘s Heerenloo zijn we op zoek naar een Manager IT. U stuurt de afdeling IT aan binnen het SSC en geeft leiding aan de vakgroepmanagers. Reacties graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 6 juni 2022, voor 10.00 uur.

Door de continue groei van ons kantoor zoeken wij een Management Assistente die snel kan schakelen en initiatief neemt. Een echte teamspeler en spin in het web. Reacties graag zo spoedig mogelijk.

Nyenrode 7e leergang ITRM FD advertentie

Tijdens de feestelijke slotceremonie hebben de geslaagden hun certificaat ontvangen. De 8e leergang start in september. U kunt zich binnenkort aanmelden.

Voor onze opdrachtgever Servicepunt71 zijn we op zoek naar een Strategisch Adviseur Data & BI, die dé ambassadeur van het datagedreven werken binnen de Leidse regio is. Reacties uiterlijk 9 mei 2022.

Voor onze opdrachtgever Hogeschool Windesheim zijn we op zoek naar een een ervaren Informatie Architect die strategische en technologische ontwikkelingen vertaalt naar een architectuur. Reacties uiterlijk 8 mei 2022.

Voor onze opdrachtgever Hogeschool Windesheim zijn we op zoek naar een Infrastructuur & Security Architect die ervoor zorgt dat oplossingen in de IT en/of OT veilig en betrouwbaar zijn. Reacties uiterlijk 15 mei 2022.

Voor onze opdrachtgever Rijnstate zijn we op zoek naar een CTO/Manager ICT Services die primair verantwoordelijk is voor de levering van betrouwbare, veilige en schaalbare infrastructurele IT-diensten. Reacties uiterlijk 6 mei 2022.

Voor onze opdrachtgever TU Eindhoven (TU/e) zijn we op zoek naar een Manager IT Operations die samen met de afdelingshoofden leiding geeft aan de afdeling (totaal 75 fte’s). Reacties tot 8 mei 2022.

Voor onze opdrachtgever TU Eindhoven (TU/e) zoeken wij een Manager Research IT met een constructieve en uitgesproken ondernemende houding. Reacties tot 8 mei 2022.

Voor onze opdrachtgever de NZa zoeken wij een stevige Unitmanager IT-Regie die verantwoordelijk is voor de continuïteit van de IT-dienstverlening. Reacties tot 27-04-22.