Rabobank

Voor onze opdrachtgever Rabobank zoeken wij een stevige Product Owner Integratie met aantoonbare ervaring in het realiseren van complexe integratieservices. Reacties uiterlijk 30 oktober.

Voor onze opdrachtgever a.s.r. verzekeringen (a.s.r.) zijn we op zoek naar een stevige IT Regisseur met aantoonbare affiniteit met Digitalisering en Architectuur. Reacties voor 23-10-2020.

Lefier zoekt een stevige Manager Informatievoorziening / IT-regisseur voor de verdere digitalisering en doorontwikkeling naar een dienstverlenende IT-regie organisatie. Reacties voor 23-10-2020.

Gemeente Heemskerk zoekt een Teamleider Informatievoorziening die medewerkers inspireert en richting geeft aan het waarmaken van de doelen van de organisatie en het team. Reacties voor 31-10-2020.

Voor onze opdrachtgever Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) zijn we op zoek naar een innovatieve en verbindende CTO/Manager ICT services. Reacties voor 23-10-2020.

Voor onze opdrachtgever Asito zijn we op zoek naar een stevige IT Lead Digital Platform. Reacties voor 2-10-2020.

Voor onze opdrachtgever Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) zijn we op zoek naar een verbindende Lead Enterprise Architect. Reacties voor 25-09-2020.

TU Delft zoekt een CIO in vast dienstverband. Een stevige, ervaren, richtinggevende, faciliterende en coachende CIO. Reacties voor 21-09-2020.

Geert-Jan Poorthuis in NPO Radio 1 programma Stax & Toine in de rubriek “Geld en Werk”. Volgens het Financieel Dagblad breken er gouden tijden aan voor interim-managers na de crisis. Is dat zo?

Lidewey van der Sluis, Geert-Jan Poorthuis en Sandra Goettsch in gesprek over veranderkracht en transformatie.

Erasmus MC heeft in de afgelopen periode razendsnel de capaciteit van haar IC en Kliniek uitgebreid. Interim-Programmamanager Eric Paauwe was verantwoordelijk voor operatie.

Als managementbureau zijn wij druk bezig om te kijken hoe wij snel kunnen inspelen op ondersteuningsvragen vanuit zorg(instellingen), projecten en bemensing rondom bestrijding virus.