Executive Search

Voor executive search putten wij uit een kandidatenbestand van 5000+ senior managers

InterExcellent Executive Search is gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren kandidaten met een HBO+ of academische opleiding. Wij searchen, selecteren en bemiddelen kandidaten voor management– en directieposities. Wij beschikken over een uitstekend actueel bestand van meer dan 5000 senior managers die open staan voor een langdurige opdracht of een functie in vast dienstverband.

Onze aanpak kenmerkt zich door integriteit, professionaliteit en kwaliteit. Wij werken graag exclusief aan een opdracht met een garantietermijn. Wij hanteren de NVP-code (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling) omdat wij staan voor kwaliteit en professionaliteit.

Interim-management voorafgaand aan de vaste positie
Heeft u snel een manager nodig? Dan kunnen wij eerst een ervaren interim-professional leveren, terwijl wij ondertussen op zoek gaan naar de ideale vaste kandidaat.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek
In een oriënterend gesprek lichten wij onze werkwijze graag aan toe. Neemt u direct contact op met InterExcellent telefoon +31 (0)35 5280430. Wij zijn ook in de avonduren en het weekend bereikbaar.

Voor meer informatie over Executive Search kunt u contact opnemen met Geert-Jan Poorthuis.

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430

Registreren als kandidaat - open sollicitatie

Ziet u nu geen geschikte vacature, maar wilt u wel door ons bemiddeld worden? Registreer uzelf dan als kandidaat en stuur ons uw curriculum vitae en een goede motivatiebrief waarin u helder uiteen zet wat uw toegevoegde waarde voor InterExcellent kan zijn.

Opdrachtgevers over InterExcellent
’De afhandeling van het contract ging verbazing­wekkend snel.’
'Het bureau werkt netjes en biedt goede ondersteuning.'
’Ik moet zorgen dat anderen zich eigenaar voelen van mijn uitdaging.’ (Interim ICT-projectleider)
'Samenwerking was heel plezierig we doen zeker nog eens een beroep.' (Gemeente Amersfoort)