Executive Interim Management

Analyse opdracht essentieel voor succes

Wij richten ons vooral op de bovenkant van de markt van executive interim-management, interim-directie en interim-bestuurder. Daar ligt onze kracht en daar is ons netwerk van ruim 800 interim-managers al jaren actief.

Wij bieden managementoplossingen voor bedrijven en (publieke) instellingen die behoefte hebben aan tijdelijke versterking op het niveau van directie en senior management.

De opdracht is bepalend. In het intakegesprek bij de opdrachtgever ligt de nadruk op vier onderwerpen:

  1. Aanleiding en achtergrond van de vraag
  2. Het gewenste resultaat
  3. Een scherpe opdrachtomschrijving die we op papier willen zetten
  4. Het bijbehorende profiel met competenties voor de te selecteren interim-manager

U ontvangt na afloop – vaak binnen één dag – een compleet intakeverslag met daarin alle besproken zaken en gemaakte afspraken. Dit is onze voorinvestering in een geslaagde opdracht.

Aanbieding binnen 3 tot 5 dagen. Of sneller.
Het zoeken en selecteren van geschikte kandidaten (Wie zoeken wij) en het opstellen van een aanbieding vindt vrijwel altijd binnen een termijn van 3 tot 5 werkdagen plaats. Wij geven een uitgebreide toelichting op de kandidaten, zodat u weloverwogen kan kiezen wie u uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. En als het sneller moet, passen we de procedure aan op uw deadline.

Als de keuze is gemaakt, zorgen wij voor de verdere (administratieve) afhandeling. De gekozen kandidaat kan zo snel als mogelijk voor u aan de slag.

Een netwerk van 800 interim-managers
Wij werken nauw samen met ruim 800 interim-managers die wij persoonlijk kennen en die voldoen aan de eisen die wij stellen. Dat stelt ons in staat u een representatieve selectie van kandidaten aan te bieden.

Wij staan voor een professionele, persoonlijke aanpak. Onze counselors hebben jarenlang ervaring in de branches en sectoren waarvoor wij werken. Wij adviseren opdrachtgevers over de invulling en aanpak van de opdracht én we coachen de interim-manager bij de uitvoering van de opdracht.

Voor InterExcellent stopt het werk dus niet bij de plaatsing van de interim-manager. Wij blijven opdrachtverantwoordelijk en dus aanspreekbaar tot en met de laatste dag van de opdracht.

Meer weten?
Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw vraag over executive interim-management, interim-directie en interim-bestuurder uitstekend kunnen beantwoorden. Met onze uitgebreide ervaring, netwerk en lijst met referenties bieden wij voor iedere vraag een op maat gesneden managementoplossing. Laat u terugbellen voor een afspraak of neem zelf contact op.

Voor meer informatie over Executive Interim Management kunt u contact opnemen met Geert-Jan Poorthuis.

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management

Registreren als kandidaat - open sollicitatie

Ziet u nu geen geschikte vacature, maar wilt u wel door ons bemiddeld worden? Registreer uzelf dan als kandidaat en stuur ons uw curriculum vitae en een goede motivatiebrief waarin u helder uiteen zet wat uw toegevoegde waarde voor InterExcellent kan zijn.

Opdrachtgevers over InterExcellent
'Ze deden een goede uitvraag van ons probleem.'
’Er waren veel stake­holders. De interim executive van InterExcellent kon daar prima mee dealen.’
’De afhandeling van het contract ging verbazing­wekkend snel.’
’Het gaat erom de business­kant goed te organiseren. IT is uiteindelijk een stuk invulling.’