RIM, de Raad voor Interim Management

Toonaangevende belangenbehartiger en spreekbuis van de branche

De Raad voor Interim Management is de branchevereniging voor interim-managementbureaus in Nederland. De RIM is opgericht in 1986 en heeft als doel: ‘het begrip van het professionele interim-management verder aan te scherpen en zichzelf tegelijkertijd duidelijk als toporganisatie te positioneren. Als toonaangevende belangenbehartiger en spreekbuis van de branche ontwikkelt zij nieuwe perspectieven voor haar leden en ondersteunt zij deze op de weg naar marktgericht prestatieaanbod’.

Leden worden geselecteerd
De vereniging ziet toe op de kwaliteit van haar leden. Ze heeft een eigen kenniscenter waar zowel leden als opdrachtgevers gebruik van kunnen maken. Daarnaast levert de zij regelmatig via de media commentaar op actuele gebeurtenissen binnen de sector. Op dit moment heeft de vereniging een kleine 20 geselecteerde leden waaronder collega-bureaus als TG, GITP en Boer & Croon. InterExcellent is een actief lid binnen de branchevereniging. Sietse Bergstra, Partner van InterExcellent, is momenteel voorzitter van het bestuur.

Wanneer is het belangrijk om te kiezen voor een RIM-bureau?
RIM-bureaus hebben gecontroleerde processen en worden hierop frequent geauditeerd. Verder heeft ze een eigen tuchtprocedure voor opdrachtgevers en interim-managers mocht er iets misgaan. De bureaus dienen zich te onderwerpen indien aangeklaagd.

Door te kiezen voor een RIM-lid als InterExcellent kiest u voor veiligheid, de beste interim-managers, de beste procedures en de meest actuele kennis binnen de branche. Maak geheel vrijblijvend een afspraak en beoordeel zelf of de keuze voor een RIM-lid de juiste is. Bel 035 – 5280430.

Bezoek de website van de Raad voor Interim Management.

Als lid van de RIM biedt InterExcellent opdrachtgevers de beste interim-managers, de beste procedures en de meest actuele kennis binnen de branche.

— Geert-Jan Poorthuis, managing partner InterExcellent