Zoek in de site:

Het Utrechts Archief zoekt een IT Coördinator

Voor onze opdrachtgever Het Utrechts Archief (HUA) zijn we op zoek naar een IT-coördinator. Als IT-coördinator ben jij een senior medewerker van het team ICT. Jij bent dé spil tussen de wensen en eisen van HUA op ICT-gebied en de ICT-leveranciers. Je werkt nauw samen met afdelingshoofden, programmaleiders en teamcoördinatoren. In deze rol regisseer en organiseer je de kwaliteit van de benodigde ICT-dienstverlening met alle leveranciers van HUA. Daarbij vertaal je HUA brede digitaliseringsvraagstukken naar concrete projecten en benodigde diensten op het vlak van digitale dienstverlening, digitale duurzaamheid en bedrijfsvoering. Ook ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk bewaken van een consistente en toekomst vaste informatiearchitectuur. Daarnaast geef je dagdagelijkse sturing aan de applicatiebeheerders en informatiebeheerder.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de vacature van IT-coördinator bij Het Utrechts Archief ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-regisseur >

 

Over Het Utrechts Archief
Het Utrechts Archief verwerft en bewaart de bronnen van de Utrechtse geschiedenis, om ze beschikbaar te stellen aan het publiek en is zo het geheugen van Utrecht. HUA heeft ruim 33 km aan archieven zoals de stadsrechten van Utrecht van 900 jaar geleden, als veel kerkelijke archieven maar ook hedendaagse organisaties kunnen hun archieven onderbrengen bij het Utrechts Archief.

Het Utrechts archief is een zelfstandige organisatie en werkt nauw samen met diverse overheidsorganen zoals het Rijk, provincie en gemeenten die aan hun wettelijke taak met betrekking tot de archiefwet moeten voldoen. De organisatie is volop in ontwikkeling met name op het gebied van digitalisering om zo toekomstbestendig te worden. Er zijn al ruim 5 miljoen bestanden op dit moment gedigitaliseerd. De werksfeer is informeel en er wordt prettig samen gewerkt.

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430