Zoek in de site:

Hogeschool Rotterdam zoekt CISO

Voor onze opdrachtgever de Hogeschool Rotterdam zijn we op zoek naar een ambitieuze Chief Information Security Officer (CISO) die de uitdaging verwelkomt om één van de grootste hogescholen van Nederland digitaal veilig te houden en veiliger te maken in een tijd van continue verandering en een grimmig cyber dreigingsbeeld.

Je bent als Chief Information Security Officer (CISO) integraal verantwoordelijk voor de beleidsmatige en technologische aspecten van informatiebeveiliging. Je hebt hiervoor een onafhankelijke tweedelijns positie, waarin je de kaders stelt en hierover onafhankelijk (organisatie breed) rapporteert. Omdat de informatiebeveiligingsfunctie nog relatief nieuw is binnen de hogeschool rapporteer je direct aan de CIO, maar zijn er concrete plannen om de functie op termijn een hiërarchisch onafhankelijke positie te geven. Het geeft je op dit moment alle ruimte om de functie in de volle breedte goed op te bouwen.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor CISO voor Hogeschool Rotterdam ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-regisseur / IT-manager »

Eerder door InterExcellent vervulde functies in het Hoger onderwijs »

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs