Zoek in de site:

Hogeschool Rotterdam zoekt Informatiearchitect

Voor onze opdrachtgever de Hogeschool Rotterdam zijn we op zoek naar Informatiearchitect.

Hogeschool Rotterdam is een ambitieuze hogeschool in een dynamische stad en brengt werelden samen. Met meer dan 170 nationaliteiten zijn we een hyperdiverse hogeschool. Verspreid over de stad bieden we meer dan negentig opleidingen aan in de richtingen Kunst, Onderwijs, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media & ICT.

Hogeschool Rotterdam is enorm in beweging en er zijn diverse ontwikkelingen rondom onderwijs, onze bedrijfsvoering en de informatievoorziening.
Je werkt mee aan de ontwikkeling van de informatievoorziening binnen Hogeschool Rotterdam. Hierbij lever je een inhoudelijke bijdrage, maar we verwachten ook dat je meedenkt en gevraagd en ongevraagd advies geeft over de samenhang en volgordelijkheid van processen. In deze functie gaat het niet alleen om kennis, maar ook om de manier waarop je meedenkt en communiceert met interne klanten.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor Informatiearchitect voor Hogeschool Rotterdam ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 27 augustus 2023.

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-regisseur / IT-manager >

Eerder door InterExcellent vervulde functies in het Hoger onderwijs >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430