Zoek in de site:

Projecten binnen nieuwbouw Erasmus MC succesvol afgerond

Na twintig jaar voorbereiding en acht jaar echt bouwen werd de nieuwbouw van het grootste ziekenhuis van Nederland, het Erasmus MC in het najaar op feestelijke wijze geopend door Koning Willem Alexander. InterExcellent interim-managers zorg waren nauw betrokken bij dit grootschalige nieuwbouwproject.

Afgelopen jaar stond alles in het teken van de zeer complexe verhuizing. Een megaklus midden in Rotterdam die vooral goed gemanaged moest worden. De projectmanagers, die namens InterExcellent Zorg zijn ingezet vanwege hun expertise, hebben hierin een cruciale rol gespeeld. De projecten zijn van strategisch belang en zorgen ervoor dat geavanceerde ICT-oplossingen de zorgprocessen en bedrijfsvoering verbeteren. Daarnaast werden toeleveranciers geregisseerd en zijn mensen en middelen begeleid tijdens de overgang naar het nieuwe gebouw met nieuwe werkprocessen en nieuwe systemen.

Dit enorme project vond plaats op een vloeroppervlak van maar liefst 207.000 vierkante meter waarop 13.500 mensen samenwerken, waar 4.500 studenten leren en werken, waar jaarlijks ruim 40.500 patiënten worden opgenomen en waar in totaliteit 54.000 uur wordt geopereerd.

Alles bij elkaar zijn we binnen InterExcellent trots op onze interim-managers die zo’n belangrijke bijdrage hebben geleverd aan dit succes!

InterExcellent interim-managers Zorg voor Erasmus MC

Op de foto van links naar rechts: Pieter van Stijn en de interim-managers  zorg Menno Struik, Nico Kalden, Johan Baginda en Eric Paauwe.