Zoek in de site:

Meld u nu aan voor de 5e leergang IT Regie Management

We zien het dagelijks om ons heen: organisaties hebben grote moeite om de snelheid van veranderingen en innovaties te absorberen. Zo vraagt de voortgaande digitalisering om nieuwe business modellen en moet IT steeds meer gaan bijdragen aan de business. De uitdaging: hoe houdt u daar de regie over?

Prof. dr. Rob Blomme van Nyenrode Business Universiteit en tevens academic director:

portret-robbert-jan-blomme

Het voortvarend en beheerst realiseren van blijvende veranderingen vereist senior management niveau. In de leergang IT Regie Management ontwikkelen we kennis, kunde en karakter van de IT-regisseur. Als een van de drie ontbreekt is de regie zoek. Daarnaast bouwt u als deelnemer aan een bijzonder netwerk.

5e leergang IT Regie Management

In september 2018 start de 5e editie van de exclusieve leergang IT Regie Management voor de IT-regisseur. Het programma is op initiatief van InterExcellent IT Regie Management in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit ontwikkeld. Doelgroep: senior IT (interim) managers die een nauwe band hebben met InterExcellent IT Regie Management. Met dit programma willen wij een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van IT Regie Management in Nederland en onze IT-regisseurs.

Programma leergang IT Regie Management 2018 – 2019

De ervaring leert dat senior managers meer dan gemiddelde ‘time managers’ zijn. Daarom is gekozen voor een efficiënte opzet: een half jaar met zes tweedaagse modules met tussentijdse leerverslagen en een afsluitend referaat. De referaten verschijnen als bundel en vormen met elkaar een uniek kennisdocument dat bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied IT Regie. Een van de belangrijkste uitgangspunten bij de samenstelling van het programma: het is een hoogwaardig programma op MBA-niveau dat een serieuze tijdsinvestering vergt.

De leergang start op 12 september 2018. De laatste module volgt op 13 maart 2019. Op vrijdag 17 mei 2019 vindt de feestelijke afsluiting en uitreiking van de certificaten plaats.

Certificaat IT Regie Management

De Leergang IT Regie Management is ‘Certified’. Naast het gebruik van de titel CITRM, Certified IT Regie Manager, betekent ‘Certified’ tevens dat het programma aansluit bij de werkwijze en het niveau van Nyenrode MBA programma’s. Het compacte en intensieve programma, met maximaal 24 deelnemers, is dé gelegenheid om te bouwen aan uw relatienetwerk. Wij gaan er van uit dat u contacten voor de rest van uw professionele leven legt. En dat gaat veel verder dan het elkaar leren kennen. Na de succesvolle afronding van het programma, ontvangt u een officieel certificaat van Nyenrode Business Universiteit. Indien u werkzaam bent als een zelfstandige interim-manager wordt u bovendien uitgenodigd om associé van InterExcellent IT Regie Management te worden.

Deelnemers aan het woord

Deelnemers aan de vorige leergangen zijn zonder uitzondering enthousiast over de leergang. Bekijk de video’s met hun ervaringen.

’IT Regie is een hele nuttige opleiding. Je krijgt echt een goede theoretische basis plus veel praktijk.’
’Wat ik bijzonder waardeer is dat wat ik heb geleerd, direct kan toepassen’
’Wat de leer­gang mij vooral gebracht heeft, is een betere posi­tio­nering als interimmer in de markt.’
’Ook op het gebied van leider­schap en persoon­lijke ontwik­keling heeft het mij heel veel gebracht’

Geslaagd voor de 4e leergang van het Nyenrode InterExcellent Certificate Program IT Regie Management 2017-2018

Nyenrode InterExcellent leergang IT Regie Management leergang 2017-2018
Alle geslaagden op het bordes van Nyenrode.

 

Lees het verslag van de feestelijke uitreiking van de certificaten op 24 mei 2018.