Zoek in de site:

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor 7e leergang Executive Interim Management

Het programma is in 2008 geïnitieerd door InterExcellent en ontwikkeld door Nyenrode na input van InterExcellent en senior interim-managers. De leergang Executive Interim Management is al vele jaren succesvol wat blijkt uit de enthousiaste reacties van deelnemers, opdrachtgevers, InterExcellent en Nyenrode. Een nieuwe startdatum wordt gepland.

Geert-Jan Poorthuis, Managing Partner InterExcellent

Geert-Jan Poorthuis

De focus bij onze opdrachtgevers is verschoven naar het realiseren van structurele veranderingen en verbeteringen. Zeker in deze tijd, waarin we opdrachtgevers vaker helpen bij ingrijpende heroriëntaties en transities, wordt een stevig beroep gedaan op de kwaliteiten van onze Executive Interim Managers. Mede daarom blijven we via deze leergang investeren in de verdere groei en professionalisering van dit mooie vak.

7e leergang Executive Interim Management

Het programma is op initiatief van InterExcellent Executive Interim Management in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit ontwikkeld. Executive Interim Management is een vakgebied waarin actuele kennis en vaardigheden steeds belangrijker worden. Het traditionele beeld over interim-management – het tijdelijk inhuren van capaciteit op hoog niveau – verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Dat geldt ook voor de interim-manager die na een succesvolle carrière op directie- of senior managementniveau als laatste stap nog gaat ‘interimmen’. Executive Interim Management is een professioneel vak met vaak grote verantwoordelijkheden.

Programma leergang Executive Interim Management

De ervaring leert dat senior managers meer dan gemiddelde ‘time managers’ zijn. Daarom is gekozen voor een efficiënte opzet: een half jaar met zes tweedaagse modules met tussentijdse leerverslagen. Een van de belangrijkste uitgangspunten bij de samenstelling van het programma: het is een hoogwaardig programma op MBA-niveau dat een serieuze tijdsinvestering vergt.

Certificaat Executive Interim Management

De Leergang Executive Interim Management is ‘Certified’. Naast het gebruik van de titel CEIM, Certified Executive Interim Manager, betekent ‘Certified’ tevens dat het programma aansluit bij de werkwijze en het niveau van Nyenrode MBA programma’s. Het compacte en intensieve programma, met maximaal 24 deelnemers, is dé gelegenheid om te bouwen aan uw relatienetwerk. Wij gaan er van uit dat u contacten voor de rest van uw professionele leven legt. En dat gaat veel verder dan het elkaar leren kennen. Na de succesvolle afronding van het programma, ontvangt u een officieel certificaat van Nyenrode Business Universiteit. Indien u werkzaam bent als een zelfstandige interim-manager wordt u bovendien uitgenodigd om associé van InterExcellent Executive Interim Management te worden.