Zoek in de site:

TU Delft zoekt een Senior Datawarehouse Specialist

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Senior Datawarehouse Specialist. Als senior datawarehouse specialist heb jij invloed op de wereld van meer dan 30.000 studenten en medewerkers. Door te werken aan de continuïteit en verdere ontwikkeling van de BI-omgeving van de TU Delft stel je ons in staat om de meest betrouwbare strategische managementrapportages te maken. Op basis hiervan kan het college van bestuur weloverwogen beslissingen nemen. En daar plukken studenten en medewerkers de vruchten van!

Een zeer veelzijdige functie waar het werken aan oplossingen voor de korte termijn en meedenken over de vernieuwingen voor de lange termijn allebei de nodige aandacht vragen. Een functie waarbij jouw initiatief wordt gevraagd in het meenemen van je collega’s in alle ontwikkelingen.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de vacature van Senior Datawarehouse Specialist bij TU Delft ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 11 juni 2023.

Eerder vervulde functies voor TU Delft zijn o.a.:

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430