Zoek in de site:

TU Delft zoekt een Informatiemanager

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Informatiemanager. Een optimale digitale dienstverlening aan studenten, docenten en de onderwijsorganisatie van de TU Delft. Als Informatiemanager met oog voor organisatie, processen en techniek geef jij handen en voeten aan die ambitie.

Jij bent verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van de toekomstige informatievoorziening. Denk hierbij aan opstellen van een informatiestrategie en komen tot een verander-/projectenportfolio – vastgelegd in een informatieplan voor de komende 4 jaar – in lijn met het onderwijsbeleid en digitale strategie van de TU Delft. Tevens ben je, samen met de enterprise- en domeinarchitect onderwijs, verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de huidige informatievoorziening. Hoe ziet de informatievoorziening er nu uit, wat is het huidige beleid, hoe lopen de processen en hoe sluit het applicatielandschap hierop aan.

Jij bent dé strategische sparringpartner, de schakel tussen de directie Education & Student Affairs (ESA), de faculteiten, diensten en externe stakeholders en tevens dé adviseur van het MT van ESA op het gebied van informatiemanagement en -technologie. Je bent een echte vooruitdenker die trends en marktontwikkelingen signaleert en weet te vertalen naar digitale toepassingsmogelijkheden, waarbij je nauw samenwerkt met interne collega informatiemanagers, privacy en security afdeling, business analisten en functioneel beheerders van ESA en indien nodig met informatiemanagers van andere universiteiten.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de vacature van Informatiemanager bij TU Delft ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Eerder vervulde functies voor TU Delft zijn o.a.:

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430