Zoek in de site:

TU Delft zoekt een IT Risk Consultant

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een IT Risk Consultant. Je brengt en houdt de aandacht op de risico’s op het gebied van informatiebeveiliging voor de TU Delft. Dit doe je aan de hand van een normenkader, bevindingen uit pentesten en audits, de analyse van incidenten en de meest recente kwetsbaarheden en ontwikkelingen. Jouw rol is om te adviseren over risicostrategie en maatregelen. Daarnaast houd je het overzicht op alle gesignaleerde risico’s en de mitigatie, met behulp van een risicoregister. Je rapporteert daar periodiek over.

Risicomanagement is nog volop in ontwikkeling binnen de TU Delft. Het is jouw taak om dit voor informatiebeveiliging verder op de kaart te zetten en te bestendigen. Dat houdt in dat je toewerkt naar een procesmatige aanpak. Maar ook dat je regelmatig in gesprek gaat met risico-eigenaren en andere stakeholders en ze ondersteunt en wegwijs maakt.

Je bent werkzaam in een team van securityspecialisten, onder leiding van de Chief Information Security Officer van TU Delft. Het securityteam is onderdeel van de afdeling SPA samen met het privacy- en architectuurteam. Het securityteam is nog volop in ontwikkeling! Wil jij daar aan bijdragen?

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de vacature van IT Risk Consultant bij TU Delft ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Eerder vervulde functies voor TU Delft zijn o.a.:

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430