Zoek in de site:

TU Delft zoekt een Manager Informatiemanagement Education & Student Affairs

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Manager Informatiemanagement Education & Student Affairs. Je geeft op een inspirerende manier leiding aan de afdeling Informatiemanagement, maar minstens zo belangrijk is je rol naar de rest van de organisatie. Je werkt nauw samen met de betrokken stakeholders: faculteiten, ICT, ESA en andere UD’s. Je houdt je, samen met de informatiemanager, bezig met de implementatie van de digitale strategie en TU Delft brede en (inter)nationale ontwikkelingen. Voorbeelden hiervan zijn contouren 2030, NPuls, Enhance en EWP.

Je zorgt voor de kwaliteitsborging en -verbetering van de dienstverlening van informatiemanagement op de gebieden van informatiemanagement, portfolio- en projectmanagement, service management, procesmanagement, functioneel beheer en data analyse. Hiervoor ben je continu in gesprek met de afnemers van jouw diensten (de vertegenwoordigers van faculteiten en de managers van ESA) en met je partners (collega’s van ICT-afdelingen binnen de universiteit). Jij slaat de brug tussen de behoefte die je hoort en de technische mogelijkheden die geleverd kunnen worden.

Je bent lid van het managementteam van de afdeling Education & Student Affairs (ESA).

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de vacature van Manager Informatiemanagement Education & Student Affairs bij TU Delft ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Eerder vervulde functies voor TU Delft zijn o.a.:

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs