Geert-Jan Poorthuis

Geert-Jan Poorthuis is managing partner bij InterExcellent

Ik ben als managing partner verantwoordelijk voor de divisies Executive Interim Mangement en Executive Search. Voordat ik – samen met twee collega’ s – InterExcellent oprichtte, was ik vele jaren actief in consultancy en management en vervulde directiefuncties bij Arthur D. Little, KPN, Eircom (Ierland), ATOS, KPMG Interim Management en Ebbinge & Company.

Mijn ambitie

Iedere opdracht is uniek en krijgt mijn volle aandacht! Binnen en buiten mijn vakgebied probeer ik mee te denken over en mee te helpen bij uiteenlopende ontwikkelingen. Regelmatig word ik gevraagd mijn mening te geven over actuele, sectorgerelateerde onderwerpen op lezingen of via de media (zoals Radio 1, BNR Nieuwsradio, FD, RTL en NPO). Verder heb ik een aantal toezichthoudende en maatschappelijke functies, waaronder lid van de Foundation Board (RvT) van Nyenrode Business Universiteit, en ben ik onder meer adviseur van de jury van de jaarlijkse CIO-verkiezing.

Geert-Jan weet ingewikkelde vraagstukken op een plezierige maar scherpe wijze tot de kern terug te brengen en denkt in oplossingen.
Hij heeft een pragmatische en mensgerichte insteek.

— Anonieme opdrachtgever

Ik ben afgestudeerd als bedrijfskundige op Nyenrode Business Universiteit en als econoom aan de Universiteit van Maastricht, gevolgd door (inter)nationale management en vakinhoudelijke opleidingen. Namens InterExcellent ben ik actief binnen de Raad voor Interim Management.

Mijn hobbies

Naast gezin, vrienden en reizen besteed ik mijn vrije tijd aan mountainbiken, tennis, (golf), skiën en zeezeilen.

De partners van InterExcellent

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Iedere opdracht is uniek en krijgt mijn volle aandacht!
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430
Opdrachtgevers over IT Regie Management
’IT Regie is een hele nuttige opleiding. Je krijgt echt een goede theoretische basis en veel praktijk.’
’De afhandeling van het contract ging verbazingwekkend snel.’
’Ik moet zorgen dat anderen zich eigenaar voelen van mijn uitdaging.’ (Interim ICT-projectleider)
’InterExcellent heeft binnen 1 week 4 geschikte kandidaten aan ons voorgesteld.’