Zoek in de site:

Felicitaties voor deelnemers die 6e Nyenrode-leergang IT Regie Management afsluiten

InterExcellent en Nyenrode Business Universiteit feliciteren de deelnemers van de 6e jaargang IT Regie Management. Zij zijn op woensdag 15 januari 2020 gestart en hebben op woensdag 10 februari 2021 het Nyenrode InterExcellent Programma succesvol afgerond. Tijdens het programma ontwikkelen senior IT-managers zich verder tot IT-regisseurs middels actuele kennis van IT-ontwikkelingen, veranderkundige vaardigheden en persoonlijk leiderschap. IT Regie Management is een jong vakgebied. IT Regisseurs zorgen ervoor dat de complexe keten van informatievoorziening gaat werken. Dit noemen wij ‘de kunst van het verbinden’.

De deelnemers van het programma 2020

Wij feliciteren alle deelnemers met het afronden van de zesde leergang (2020): Niek Borgsteijn, Anne Marie Bruggert, Paul Compen, Hilbert de Graaf, Wim Heij, Tseard Hoekstra, Eric Keuben, Martijn Koken, Peter Magielse, Petra Nijenhuis, René Passchier, Mark Prijs, Martin Roelofsen, Hein van Rooij, Kees Slegt, Marcel Teunissen, Irma Volkers, Jean-Pierre van der Weerd en Jeanette van Waardenberg.

Bundel papers

Dit unieke deeltijdprogramma is op initiatief van InterExcellent ontwikkeld in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit onder leiding van Prof. dr. Rob Blomme, Prof. dr. Lineke Sneller RC en Prof. dr. Bas Kodden. Onderdeel van de leergang is dat de deelnemers een paper schrijven over een onderwerp dat past binnen het thema van de leergang. De bundel van de 6e leergang verwachten we later dit jaar te kunnen presenteren. Om u een indruk te geven van een bundel, kunt u de bundel van de 5e leergang downloaden.

Nog enkele plaatsen vrij voor 7e leergang

De start van de 7e leergang IT Regie Management staat gepland op woensdag 19 mei. De leergang eindigt op 15 december van dit jaar. Voor deze leergang zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sietse Bergstra.

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430