Sietse Bergstra

Sietse Bergstra is managing partner bij InterExcellent IT Regie Management

Binnen InterExcellent ben ik verantwoordelijk voor de business line IT Regie Management. We ondersteunen organisaties op directieniveau bij het realiseren van veranderingen in de informatievoorzieningsketen. Samen met ons hoogwaardige netwerk van (interim) managers, IT-professionals en kennispartners leveren wij concrete resultaten.

Voor IT Regie Management hebben we een nieuwe aanpak ontwikkeld waarmee we veranderingen toekomst vast kunnen realiseren. En daarmee zorgen we voor borging van onze kwaliteit en identiteit.

Mijn ambitie

Ik ben gedreven door het verbeteren van de samenwerking tussen diverse stakeholders in de IT-keten en het regisseren van blijvende veranderingen met aandacht voor organisatie, processen, mensen en IT. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingsvormen op het gebied van professionele netwerkorganisaties.

Achtergrond

Na mijn studie Bedrijfseconomie (Bestuurlijke Informatiekunde) heb ik in de afgelopen 20 jaar uiteenlopende managementfuncties vervuld op het snijvlak van business en IT binnen professionele IT-serviceorganisaties. Ik ben eindverantwoordelijk geweest voor verschillende business units, large accounts, complexe outsourcingtrajecten en IT-implementatie- en IT-veranderprogramma’s. Mijn ervaring heb ik opgebouwd in de vakgebieden consulting, systeemintegratie en outsourcing binnen diverse markten (industrie, telecom, utilities en overheid).

Contact met Sietse Bergstra

Als u wilt weten wat ik voor u kan betekenen belt u 035-5280430 voor een afspraak. Mailen kan ook via sietse.bergstra@interexcellent.nl.

De partners van InterExcellent

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430
Opdrachtgevers over IT Regie Management
’De eerste resultaten zijn zichtbaar: het personeels­verloop is terug­gedrongen van circa 25% naar 10%.’
’InterExcellent heeft binnen 1 week 4 geschikte kandidaten aan ons voorgesteld.’
'De begeleiding van de opdracht is erg goed.'
’Ik moet zorgen dat anderen zich eigenaar voelen van mijn uitdaging.’ (Interim ICT-projectleider)