Zoek in de site:

Nog enkele plaatsen vrij voor 7e Nyenrode-leergang IT Regie Management. Start 19 mei

Op woensdag 19 mei 2021 start de 7e editie van de exclusieve leergang IT Regie Management voor de IT-regisseur. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij, dus neem snel contact op met Sietse Bergstra als u interesse heeft.

Professionalisering van IT Regie Management
Het programma is op initiatief van InterExcellent IT Regie Management in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit ontwikkeld. Doelgroep: senior IT (interim) managers die een nauwe band hebben met InterExcellent IT Regie Management. Met dit programma willen wij een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van IT Regie Management in Nederland en onze IT-regisseurs.

CITRM-certificaat en bundel papers
De leergang IT Regie Management bestaat uit 6 modules, bij elkaar 15 dagen. Na voltooiing zullen de deelnemers afstuderen en hun CITRM-certificaat (Certified IT Regie Manager) ontvangen. ‘Certified’ betekent dat het programma aansluit bij de werkwijze en het niveau van Nyenrode MBA programma’s. Als onderdeel van de leergang schrijven zij een paper die Nyenrode later dit jaar als bundel zal uitgeven. De kick-off op 19 mei willen we graag met de deelnemers gezamenlijk op Nyenrode laten plaatsvinden (uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM).

Nog enkele plaatsen vrij voor 7e leergang

De start van de 7e leergang IT Regie Management staat gepland op woensdag 19 mei. De leergang eindigt op 15 december van dit jaar. Voor deze leergang zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sietse Bergstra.

Bekijk het complete programma >

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430