Zoek in de site:

InterExcellent en Nyenrode Business Universiteit feliciteren de deelnemers van de 8e leergang IT Regie Management.

Felicitatie FD Deelnemers Nyenrode ITRM leergang

In het FD van 16 maart 2023 staat deze publicatie om alle deelnemers te feliciteren.

InterExcellent en Nyenrode Business Universiteit feliciteren de deelnemers van de 8e leergang IT Regie Management. Tijdens de slotceremonie hebben de geslaagden hun certificaat ontvangen.

De 9e leergang start in oktober 2023

In oktober 2023 start de 9e leergang. Meer informatie zullen wij binnenkort bekendmaken. U kunt de brochure van de onlangs afgeronde 8e leergang lezen om een goede indruk te krijgen van het programma en de achtergronden van deze leergang. De 9e leergang zal in grote lijnen hiermee overeenstemmen.

De deelnemers van de 8e leergang

Wij feliciteren alle deelnemers met het afronden van de achtste leergang: Paul Arnold CITRM, Petra Baarda, Marcel Bakker CITRM, Tineke Beemster CITRM, Barbara Blom-Schotel CITRM, Edith Blom-van der Vinne, Arjan Delbrugge CITRM, Daisy Geurts CITRM, Muriel Jansen-van Arem CITRM, Kenneth Konigferander CITRM, Ruud van Luijk CITRM, Marije Plas CITRM, Marcel Sanders CITRM, Antoinette Slootjes CITRM, Rebecca Vlaun CITRM, René de Vos CIRTM, Doke Warmerdam-Homen CITRM.

Felicitatie FD Deelnemers Nyenrode ITRM leergang

Over de leergang IT Regie Management

Tijdens het programma ontwikkelen senior IT-managers zich verder tot IT-regisseurs middels actuele kennis van IT-ontwikkelingen, veranderkundige vaardigheden en persoonlijk leiderschap. IT Regie Management is een jong vakgebied. IT Regisseurs zorgen ervoor dat de complexe keten van informatievoorziening gaat werken. Dit noemen wij ‘de kunst van het verbinden’. Voor meer informatie over de Nyenrode leergang IT Regie Management kunt u contact opnemen met Sietse Bergstra.

De bundels met papers van alle voorgaande leergangen

Onderdeel van de leergang is dat de deelnemers een paper schrijven over een onderwerp dat past binnen het thema van de leergang. Alle bundels van de leergangen vindt u hier. Wij stellen het op prijs dat u naar onze pagina met bundels verwijst, wanneer u gebruikmaakt van content uit de bundel.

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430