Zoek in de site:

8e Nyenrode-leergang IT Regie Management gestart

14 september is de 8e Nyenrode leergang IT Regie Management van start gegaan

Met 17 deelnemers startte op woensdag 14 september de 8e editie van de exclusieve Nyenrode leergang IT Regie Management voor IT-regisseurs. Een diverse en enthousiaste groep deelnemers! Deze in Nederland unieke leergang loopt al sinds 2015. Inmiddels hebben meer dan 100 IT-regisseurs en senior IT- (interim)managers de leergang succesvol voltooid. Met dit programma willen wij bijdragen aan de verdere professionalisering van IT Regie Management in Nederland en onze IT-regisseurs. Een belangrijk thema is digitale transformatie en de groeiende rol van digitalisering in alle aspecten van de maatschappij. Daarbij wordt een stevig beroep gedaan op de competenties van de IT-regisseur die gelijktijdig innovaties, transformaties en lijnmanagement moet combineren.

CITRM-certificaat en bundel papers
De leergang IT Regie Management bestaat uit 6 modules, die bij elkaar 15 dagen omvatten. Het programma steunt op drie pijlers: Digitalisering, Verandermanagement en Persoonlijke ontwikkeling. Na voltooiing zullen de deelnemers afstuderen en hun CITRM-certificaat (Certified IT Regie Manager) ontvangen. ‘Certified’ betekent dat het programma aansluit bij de werkwijze en het niveau van Nyenrode MBA programma’s. Als onderdeel van de leergang schrijven de deelnemers een paper die Nyenrode later als bundel zal uitgeven. Hiermee bevestigen zij hun expertise op het gebied van IT-regie en senioriteit voor uiteenlopende (interim) opdrachten.

Interesse in de 9e leergang van de Nyenrode leergang IT Regie Management?
U kunt hier het programma van de 8e leergang lezen. Dat geeft u een goede indruk. Of neem contact op met Sietse Bergstra: 035 – 5280430.

8e Nyenrode leergang IT Regie Management
Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430