Zoek in de site:

Aalberts integrated piping systems zoekt een IT Director

Voor onze opdrachtgever Aalberts Integrated Piping Systems (Aalberts IPS) – onderdeel van het beursgenoteerde Aalberts N.V. – zijn we op zoek naar een stevige, verbindende en vakbekwaam IT Director. Als IT Director ben je verantwoordelijk voor o.a. beheersmatige IT-werkzaamheden, onderhoud en vervanging van bestaande systemen, selectie en implementatie van nieuwe systemen, (cyber)security en Business Intelligence. Ook draag je de eindverantwoordelijkheid voor de praktische uitvoering van alle IT-gerelateerde projecten zoals implementatie van een nieuw ERP.

Naast het aansturen van de inhoudelijke IT-vraagstukken ben je een belangrijke schakel in de ontwikkeling van talentvolle IT-consultants en ontwikkelaars, waarbij verbondenheid met zowel het team als de groeiende (productie)organisatie vooropstaat. Bovendien speel je een belangrijke rol bij het mede ontwikkelen en implementeren van de strategie, de digitale groei van Aalberts IPS en verbinding maken met andere entiteiten en dochterondernemingen binnen de Aalberts-groep (standaardisatie).

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de functie van IT Director bij Aalberts IPS ontvangen we graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 16 oktober 2023 via: AalbertsIPS@interexcellent.nl

Eerder door Interexcellent vervulde functies in industrie, diensten en retail >

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-executive (CIO, CTO) >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430