Zoek in de site:

TVM zoekt Data Governance Officer

Voor onze opdrachtgever de TVM zijn we op zoek naar een Data Governance Officer. Als DGO ben je dé ambassadeur van het datagedreven werken binnen TVM en draag je het belang van data binnen de organisatie uit, zowel intern als extern. Je bent expert op het gebied van data en tilt het datamanagement van de organisatie naar een hoger niveau. Het hebben van een heldere visie op data is cruciaal, evenals het schakelen met diverse belanghebbenden en het inventariseren van de behoeften vanuit de afdelingen waar de primaire processen zijn belegd

Als Data Governance Officer ben je voorzitter van de Data Council en verantwoordelijk voor de opzet en implementatie van data governance standaarden binnen TVM die gezamenlijk vastleggen op welke wijze data wordt beheerd. In deze boeiende en veelzijdige functie komt jouw kennis van data governance en organisatorische vaardigheden samen.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de functie van Data Governance Officer bij TVM ontvangen we het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 9 juni 2023.

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist

Eerder door InterExcellent vervulde functies voor de zakelijke dienstverlening >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430