Zoek in de site:

Dayes B.V. zoekt een IT Leader | CIO

Voor onze opdrachtgever Dayes B.V. zijn we op zoek naar een stevige, verbindende en vakbekwaam Manager Digitalisering & Data (ook wel IT Leader | CIO).

Dayes is een toonaangevende categoriemanager van dagelijkse benodigdheden (everyday essentials) voor meerdere vooruitlopende West-Europese retailers in levensmiddelen, non-food en drogisterijen.

Als IT Leader bent u verantwoordelijk voor o.a. beheersmatige IT-werkzaamheden, onderhoud van bestaande systemen, selectie en implementatie van nieuwe systemen, (cyber)security en Business Intelligence. Ook draagt u de eindverantwoordelijkheid voor de praktische uitvoering van alle IT-gerelateerde projecten zoals SAP. Naast het aansturen van de inhoudelijke IT-vraagstukken bent u een belangrijke schakel in de ontwikkeling van talentvolle IT-consultants en ontwikkelaars. Bovendien speelt u een belangrijke rol bij het mede ontwikkelen en implementeren van de strategie, integratie van overnames en de digitale groei van Dayes en acteert u als zijnde CIO.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de vacature van IT Leader | CIO bij Dayes B.V. ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk via dayes@interexcellent.nl.

Eerder door Interexcellent vervulde functies in industrie, diensten en retail >

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-executive (CIO, CTO) >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430