Zoek in de site:

Donatie InterExcellent aan het Rode Kruis

Afgelopen Kerst heeft InterExcellent geld overgemaakt naar het Rode Kruis voor hulp aan de slachtoffers in Oekraïne.

Het Rode Kruis heeft ons afgelopen week bedankt per brief: ’Geachte directie, graag dank ik u hartelijk voor uw donatie namens InterExcellent aan het Nederlandse Rode Kruis voor noodhulp in Oekraïne. Uw donatie komt ten gunste aan onze hulpverlening aan de bevolking aldaar en in de omliggende landen. We zijn u en uw collega’s zeer dankbaar voor de steun die u ons hiermee geeft. Met vriendelijke groet, Peter-Eric Verstegen, Manager Corporate Partnerships.’

Achtergrond
Afgelopen Kerst heeft InterExcellent alle opdrachtgevers, interimmanagers en search-kandidaten bedankt voor de prettige en succesvolle samenwerking in 2022. Afgelopen jaar was ondanks de krappe arbeidsmarkt een zeer succesvol jaar door extra searchinspanningen en goed teamwerk.

Voor elk van onze opdrachtgevers/interim-managers en kandidaten hebben we bedrag gereserveerd voor hulp aan slachtoffers in Oekraïne. Het totale bedrag hebben we voor de Kerst overgemaakt aan het Rode Kruis.

Nogmaals dank aan allen die met ons hebben samengewerkt in 2022. En laten we hopen dat de oorlog in Oekraïne dit jaar ten einde is.

Team InterExcellent

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430