Zoek in de site:

Donatie InterExcellent aan het Rode Kruis

Afgelopen Kerst (2023) heeft InterExcellent geld overgemaakt naar het Rode Kruis voor hulp aan de getroffen mensen in het conflictgebied Israël, Gaza en de Westelijke Jordaanoever.

Het Rode Kruis heeft ons afgelopen week bedankt per brief:

’Geachte directie, graag dank ik u hartelijk voor uw donatie namens InterExcellent aan het Nederlandse Rode Kruis voor noodhulp aan de getroffen mensen in het conflictgebied Israël, Gaza en de Westelijke Jordaanoever Uw donatie komt ten gunste aan onze hulpverlening ter plaatse waar we voedselpakketten, dekens, matrassen, water, hygiënekits, keukensets en babybenodigdheden uitdelen voor de getroffenen. Ook onze psychosociale ondersteuningsteams zijn actief in het gebied. We zijn u en uw collega’s zeer dankbaar voor de steun die u ons hiermee geeft.’
Met vriendelijke groet,
Peter-Eric Verstegen, Manager Corporate Partnerships


Achtergrond

Afgelopen Kerst heeft InterExcellent alle opdrachtgevers, interimmanagers en search-kandidaten bedankt voor de prettige en succesvolle samenwerking in 2023. Afgelopen jaar was ondanks de krappe arbeidsmarkt een zeer succesvol jaar door extra searchinspanningen en goed teamwerk.

Voor elk van onze opdrachtgevers/interim-managers en kandidaten hebben we bedrag gereserveerd voor hulp aan slachtoffers in Israël, Gaza en de Westelijke Jordaanoever. Het totale bedrag hebben we voor de Kerst overgemaakt aan het Rode Kruis.

Nogmaals dank aan allen die met ons hebben samengewerkt in 2023. En laten we hopen dat de conflictsituatie dit jaar tot een eind komt en de toekomst er eindelijk iets beter uit gaan zien voor allen…

Team InterExcellent

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management