Zoek in de site:

Arbo Unie zoekt een Enterprise Architect

Voor onze opdrachtgever Arbo Unie zijn we op zoek naar een verbindende Enterprise Architect. Als Enterprise Architect neem je de organisatie mee op de inhoud en de gezamenlijke doelstellingen. Je bent het aanspreekpunt voor strategische (IT) adviezen. Je analyseert, ontwikkelt en beschrijft de enterprise architectuur op basis van de organisatorische doelstellingen en de digitale strategie. Je geeft inzicht in de complexiteit van de organisatie, de inrichting van de architectuur en laat consequenties zien van veranderingen. Als Enterprise Architect bepaal en bewaak je de standaard en geef je inhoudelijke kaders waarbinnen besluiten kunnen worden genomen op het gebied van informatievoorziening en toepassing van technologie.

Het betreft een nieuwe functie binnen Arbo Unie waarin je nauw samenwerkt met de CIO, de Infrastructuur Architect en andere belanghebbenden.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor deze functie van Enterprise Architect bij Arbo Unie ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Bekijk al onze referenties binnen de zorg >

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van ICT-specialist >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430