Zoek in de site:

Hogeschool Rotterdam zoekt Chapter Lead Functioneel Beheer

Voor onze opdrachtgever de Hogeschool Rotterdam zijn we op zoek naar een deskundige en verbindende Chapter Lead die een visie heeft op het inbedden van Functioneel Beheer in een organisatie die flinke stappen zet in een Agile transformatie. De Chapter Lead werkt binnen de dienst Informatievoorziening en Digitale Transformatie, bij de afdeling IT Operations.
Ga jij de uitdaging aan om het expertiseteam in te richten, en de ingezette koers en veranderingen op het gebied van professionalisering c.q. dienstverlening verder vorm te geven?

Als Chapter Lead Functioneel Beheer binnen afdeling IT Operations bij Hogeschool Rotterdam word je de ondersteunende kracht achter een belangrijke digitale transformatie. Je gaat leidinggeven aan het team van Functioneel Beheer (ongeveer 40 medewerkers). De functioneel beheerders werken samen met collega’s in agile teams waarin de sturing door product owners, scrummasters en servicemanagers plaatsvindt. Als onze ideale kandidaat ben je communicatief vaardig, proactief, creatief en word je graag uitgedaagd om mee te werken aan veranderingen.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor Chapter Lead Functioneel Beheer voor Hogeschool Rotterdam ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Eerder door InterExcellent vervulde functies in het Hoger onderwijs >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430