Zoek in de site:

Hogeschool Rotterdam zoekt Hoofd Functioneel Beheer

Voor onze opdrachtgever de Hogeschool Rotterdam zijn we op zoek naar Hoofd Functioneel Beheer.

Hogeschool Rotterdam is een ambitieuze hogeschool in een dynamische stad en brengt werelden samen. Met meer dan 170 nationaliteiten zijn we een hyperdiverse hogeschool. Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 40.000 studenten en er zijn zo’n 4.000 medewerkers werkzaam.

Je gaat leidinggeven aan het team van Functioneel Beheer. Als leidinggevende zorg je in deze matrix voor een goede sfeer op de afdeling en heb je specifiek aandacht voor de kwaliteit en de ontwikkeling van de teams en de individuen. Je neemt niet de inhoudelijke expertrol aan. Deze expertise is geborgd bij de medewerkers en expertiseteams. Jij bent “the voice of the customer” en zorgt dat dit concreet vertaald wordt naar passende oplossingen Je rol is niet afgebakend, maar grotendeels zelf in te vullen op basis van toegevoegde waarde en ervaring.

Jij bent naast een People Manager ook verantwoordelijk om het expertisegebied Functioneel Beheer op hoog niveau te houden binnen de organisatie. Je bent omgeven door ervaren professionals met een hart voor onderwijs, bedrijfsvoering en IT, waar je veel van én met elkaar kunt leren. In deze functie rapporteer je hiërarchisch aan de Manager Solutions.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor Hoofd Functioneel Beheer voor Hogeschool Rotterdam ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Eerder door InterExcellent vervulde functies in het Hoger onderwijs >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430