Zoek in de site:

Hogeschool Rotterdam zoekt Informatie Analist

Voor onze opdrachtgever de Hogeschool Rotterdam zijn we op zoek naar Informatie Analist.

Hogeschool Rotterdam is een ambitieuze hogeschool in een dynamische stad en brengt werelden samen. Met meer dan 170 nationaliteiten zijn we een hyperdiverse hogeschool met meer dan negentig opleidingen in de richtingen Kunst, Onderwijs, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media & ICT. Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 40.000 studenten en er zijn zo’n 4.000 medewerkers werkzaam.

Als Informatie Analist werk je mee aan de ontwikkeling van de informatievoorziening binnen Hogeschool Rotterdam. Hierbij lever je een inhoudelijke bijdrage, maar we verwachten ook dat je meedenkt en gevraagd en ongevraagd advies geeft over de samenhang en volgordelijkheid van processen. Met jouw oplossingsgerichte, creatieve geest word je graag geprikkeld door complexe vraagstukken. Dankzij jouw analytisch en technisch inzicht doorzie je snel hoe dingen werken. Dat geldt niet alleen voor informatiestromen en de daarbij behorende koppelingen, maar bijvoorbeeld ook voor de structuren binnen een grote organisatie als Hogeschool Rotterdam.

Het zou mooi zijn als je als collega al direct alles kan oppakken, maar als groot opleidingsinstituut stimuleren we en verwachten we ook dat je leert. In je zoektocht naar het uitbreiden van je specialisme denken we dan ook graag met je mee over interessante opleidingstrajecten en/of cursussen waar zowel jij als de organisatie iets aan heeft.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor Informatie Analist voor Hogeschool Rotterdam ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Eerder door InterExcellent vervulde functies in het Hoger onderwijs >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430