Zoek in de site:

Hogeschool Rotterdam zoekt Lean/Agile Portfoliomanager

Voor onze opdrachtgever de Hogeschool Rotterdam zijn we op zoek naar een Lean/Agile  Portfoliomanager.

Hogeschool Rotterdam is een ambitieuze hogeschool in een dynamische stad en brengt werelden samen. Met meer dan 170 nationaliteiten zijn we een hyperdiverse hogeschool. Verspreid over de stad bieden we meer dan negentig opleidingen aan in de richtingen Kunst, Onderwijs, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media & ICT.

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. We zijn één van de grootste hogescholen uit de Randstad, de tweede hogeschool van Nederland en we willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

De persoon die we zoeken is verantwoordelijk voor de vulling en uitvoering van het veranderportfolio van (een deel van) de informatievoorziening van de hogeschool. Je werkt in een dynamische omgeving waar vanuit een nieuw georganiseerde afdeling de I&T innovaties en veranderingen worden georganiseerd en ondersteund. Als onze ideale kandidaat ben je communicatief vaardig, proactief, creatief en word je graag uitgedaagd om leiding te geven aan veranderingen. Jij werkt vanuit met overzicht en sturing samen met specialisten, onderwijsvertegenwoordigers en stafmedewerkers.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor Lean/Agile  Portfoliomanager voor Hogeschool Rotterdam ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 27 augustus 2023.

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-regisseur / IT-manager >

Eerder door InterExcellent vervulde functies in het Hoger onderwijs >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430