Zoek in de site:

InterExcellent en Nyenrode Business Universiteit feliciteren de deelnemers van de 9e leergang IT Regie Management.

Nyenrode InterExcellent leergang IT Regie Management leergang 2023-2024

In het FD van 25 april 2024 staat deze publicatie om alle deelnemers te feliciteren.

InterExcellent en Nyenrode Business Universiteit feliciteren de deelnemers van de 9e leergang IT Regie Management. Tijdens de slotceremonie hebben de geslaagden hun certificaat ontvangen.

De 10e leergang start in oktober 2024

In oktober 2024 start de 10e leergang. Lees de brochure om een goede indruk te krijgen van het programma en de achtergronden van deze leergang. U kunt zich nu inschrijven.

De deelnemers van de 9e leergang

Han van Calker CITRM, Sander van Dongen, Mirthe van Dort – Hennevelt CITRM, Sander de Jong CITRM, Anniek Kuijper CITRM, Karin van Kuilenburg CITRM*, Johan van der Linde CITRM, Rick Middendorp CITRM, Marcel Rinia, Cees van Seventer CITRM, Maarten van den Tweel, Theo Vens CITRM, David Vos*, Jacco Weststrate CITRM (* niet op de foto)

De deelnemers aan de 9e Nyenrode ITRM leergang

Over de leergang IT Regie Management

Tijdens het programma ontwikkelen senior IT-managers zich verder tot IT-regisseurs middels actuele kennis van IT-ontwikkelingen, veranderkundige vaardigheden en persoonlijk leiderschap. IT Regie Management is een jong vakgebied. IT Regisseurs zorgen ervoor dat de complexe keten van informatievoorziening gaat werken. Dit noemen wij ‘de kunst van het verbinden’. Voor meer informatie over de Nyenrode leergang IT Regie Management kunt u contact opnemen met Sietse Bergstra.

De bundels met papers van alle voorgaande leergangen

Onderdeel van de leergang is dat de deelnemers een paper schrijven over een onderwerp dat past binnen het thema van de leergang. Alle bundels van de leergangen vindt u hier. Wij stellen het op prijs dat u naar onze pagina met bundels verwijst, wanneer u gebruikmaakt van content uit de bundel.

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430