Zoek in de site:

Kees Slegt Associate Partner bij InterExcellent IT Regie Management

Kees Snel Associate Partner InterExcellent IT Regie Management

Met veel plezier verwelkomen we Kees Slegt MBA die deze week is gestart bij InterExcellent IT Regie Management als Associate Partner. Zijn focusgebieden worden de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenfondsen) en de bouwsector.

Kees Slegt heeft de afgelopen twee jaar gewerkt als Group Digital Director (interim) bij Riwal Holding, daarvoor 5 jaar Directeur Managed Services en Delivery Executive richting de financiële sector bij ICT-dienstverlener Atos. Het grootste deel van zijn carrière heeft Kees gewerkt bij ING waar hij zowel operationele als (senior) management functies heeft vervuld op het IT-vlak. Daarnaast was hij CIO en Executive Vice President van ING Bank Mendes Gans. Kees Slegt combineert een ruime ervaring met business processen, applicaties en infrastructuur met zijn affiniteit voor het coachen van mensen.

Kees, waarom heb je gekozen voor InterExcellent?
“De voornaamste overwegingen waren voor mij de combinatie van de drie levels waarop we acteren. Verder spreekt mij zeer aan de aandacht voor de inhoud (bijvoorbeeld de samenwerking met Nyenrode), de oprechte interesse in én inhoudelijke ondersteuning van interim-managers en de professionaliteit en de zorgvuldigheid in onze processen om voor zowel de klant als de kandidaat de optimale match te vinden. Ik vind juist dit geheel uitdagend, uniek, belangrijk en sluit naadloos aan bij mijn eigen werkwijze, normen en waarden. Ik heb er dan ook enorm veel zin in om aan de slag te gaan!”

Over InterExcellent en IT Regie Management
IT Regie Management (ITRM) is een vakgebied in ontwikkeling. Trends als verregaande digitalisering, wendbare organisaties die in ketens werken, verschuiving naar cloudoplossingen en sourcing, optimale dataprotectie en privacy vragen om IT-regisseurs die de complexe keten van informatievoorziening beheersen en optimaal laten werken. Ze leggen de verbinding tussen strategie, (verander)projecten en continue dienstverlening. Van Directie tot IT-professional, van business behoeften naar IT-oplossingen, binnen én buiten de eigen organisatiegrenzen.

InterExcellent is hét managementbureau voor tijdelijke en vaste posities, meest hoger niveau en sinds 2013 ook op het gebied van IT Regie Management. Op drie levels worden IT-posities bemiddeld: IT Executives (CIO’s, CTO’s), IT-regisseurs (senior IT managers) en senior specialisten (bijvoorbeeld op het vlak van informatiemanagement, project- en portfoliomanagement, architectuur, security). Het onderdeel IT Regie Management telt nu 5 partners.

Nyenrode
InterExcellent heeft in samenwerking met Nyenrode een unieke leergang ontwikkeld waarvan deze maand de zesde editie start. Tijdens deze leergang ontwikkelen senior IT managers zich tot IT-regisseurs middels actuele kennis van IT-ontwikkelingen, veranderkundige vaardigheden en persoonlijk leiderschap.

Voor meer informatie
Sietse Bergstra, Managing Partner InterExcellent IT Regie Management BV, tel. 06 51890359.
Kees Slegt, Associate Partner, tel. 06 22920151

LinkedIn >