Zoek in de site:

Erasmus MC zoekt een Senior Contractmanager IT

Voor onze opdrachtgever Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) zijn we op zoek naar een stevige Senior Contractmanager IT die het voortouw neemt om samen met collega’s het contractenbureau verder te professionaliseren, de werkwijze uit te dragen en de contractenportefeuille proactief te beheren. Een prachtige functie binnen deze vooraanstaande organisatie.

Je bent als Senior Contractmanager IT (mede) verantwoordelijk voor het totale contractproces van aanvraag tot aan beëindiging van het contract volgens vastgestelde procedures. Je legt de verbinding tussen de wensen van de opdrachtgevers binnen Erasmus MC en de afspraken met de externe IT-leveranciers. Jouw rol beperkt zich niet tot het contractbeheer, maar je begrijpt wat er echt achter de dienstverlening zit en welke uitwerking bepaalde keuzes hebben.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor deze functie van Senior Contractmanager IT bij Erasmus MC ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 13 januari 2023.

Eerder vervulde functies voor Erasmus MC o.a.:

Bekijk alle referenties binnen de gezondheidszorg >

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.