Zoek in de site:

Politie NL zoekt een Solution Architect

Voor onze opdrachtgever de Nationale Politie eenheid IV zijn we op zoek naar een stevige Solution Architect. Een ervaren architect met een achtergrond  in softwareontwikkeling die zich met passie en durf inzet voor het leveren van snelle, wendbare en betrouwbare ICT-dienstverlening aan de politieorganisatie. De Solution Architect die we zoeken, speelt een belangrijke rol in het Programma Vernieuwend Registreren (PVR) en de ontwikkeling van het Operationeel Politie Platform (OPP).

Jij stelt de kaders op voor de software- en technische applicatie-architectuur. Zo werk je aan een roadmap voor de ontwikkeling van de toepassing en hosting. Ook bewaak je de planning en borg je de samenhang van de (deel)architecturen voor applicaties en infrastructuur. Je begeleidt de featureteams in de uitwerking ervan en fungeer jij als vraagbaak.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de vacature van Solution Architect bij de Politie ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Eerder vervulde functies voor de Nationale Politie:

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430