Zoek in de site:

TVM zoekt 2 Solution Architecten

Voor onze opdrachtgever de TVM zijn we op zoek naar twee Solution Architecten. Als Solution Architect heb jij ervaring met het neerzetten van een applicatie architectuur met een belangrijke focus op een applicatielandschap van standaard SaaS-pakketoplossingen. Je hebt een duidelijke visie en ervaring met het implementeren en integreren van pakketoplossingen in een applicatielandschap. Je ziet het als een uitdaging om samen met de diverse teams het huidige complexe applicatielandschap te migreren naar een gestandaardiseerd applicatielandschap.

Jij kent als architect geen ivoren toren en weet als geen ander hoe je architectuur omzet naar praktische uitgangspunten waar teams blij van worden en kunnen gebruiken. Door jouw kennis en kunde word je gezien als het aanspreekpunt. Jij slaat de brug naar de praktijk en neemt de teams mee naar onze stip op de horizon. Je bent gewend aan een veelheid aan wensen en werkzaamheden en kan deze goed prioriteren.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de functie van Solution Architect bij TVM ontvangen we het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 9 juni 2023.

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist

Eerder door InterExcellent vervulde functies voor de zakelijke dienstverlening >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430