Zoek in de site:

Uitreiking 8e bundel leergang IT Regie Management

Uitreiking 8e bundel leergang IT Regie Management “IT Regie en leiderschap”

Donderdag 29 februari 2024 heeft de feestelijk uitreiking plaatsgevonden van de bundel “IT Regie en leiderschap”. Deze bundel bevat samenvattingen van papers die geschreven zijn door deelnemers van het Nyenrode InterExcellent Certificate Program IT Regie Management leergang 8 (2023), onder redactie van Prof. Dr. Robert J. Blomme.

Aanwezig waren deelnemers van de lopende 9e leergang en diverse alumni van de eerste 8 leergangen. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan de gastspreker van de avond, de heer Alexander Zwart (Chief Innovation & Technology Officer Rabobank), die een boeiende presentatie gaf over de Agile Transformatie die heeft plaatsgevonden binnen de Rabobank.

Download de bundel IT Regie en leiderschap

U kunt de bundel hieronder als PDF downloaden.
U vindt deze bundel ook in het overzicht van alle bundels van de afgelopen jaren.

Leergang Nyenrode InterExcellent Certified Program (NICP)

De leergang IT Regie Management is in 2015 gestart door Nyenrode Business Universiteit en InterExcellent, als onderdeel van het NICP-programma voor permanente educatie. De leergang is ontwikkeld voor ervaren ICT-managers die zich verder willen ontwikkelen in regievoering over de hele keten van informatievoorziening. In oktober 2023 is de negende leergang IT Regie Management van start gegaan.

Heeft u vragen over deze leergang? Of wilt u deelnemen aan de volgende leergang? Neemt u dan contact op met Sietse Bergstra, Managing Partner van InterExcellent en verantwoordelijk voor de business line IT Regie Management.

Voor meer informatie overde leergang IT Regie Management kunt u contact opnemen met Sietse Bergstra

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430