Project-/Programmamanager in de Zorg

projectmanager

Zoekt u een Project- of Programmamanager?

Naast werving en selectie van kandidaten in de zorg, voor een vaste of interim functie, kunnen we ook Projectmanagers en/of Programmamanagers voor u zoeken.

 

Sommige zorgorganisaties hebben de beschikking over een interne groep projectleiders, die voor diverse projecten of programma’s ingezet kunnen worden. Ook worden dikwijls medewerkers gevraagd deze rol te combineren met hun huidige werkzaamheden. Bijvoorbeeld als onderdeel van een ontwikkeltraject. Indien de inhoudelijke expertise of de capaciteit van de interne organisatie niet volstaat, kunt u InterExcellent inschakelen.

 

InterExcellent biedt resultaatgerichte projectleiders

Om een project effectief en resultaatgericht te leiden is ervaring in de gezondheidszorg een vereiste. InterExcellent beschikt over een netwerk van projectmanagers die bekend zijn met het kader van wet- en regelgeving in de zorg. Wij kunnen u te allen tijde ondersteuning bieden voor uw ontwikkelprogramma of project door potentiële kandidaten uit te nodigen om deze opdracht te verkennen. Dat doen we door:

  1. Door projectleiders uit ons eigen netwerk te benaderen
  2. Door in beschikbare systemen te zoeken naar specialisten
  3. Door de opdracht te publiceren op diverse (online) kanalen en de kandidaten die reageren mee te nemen in de selectieprocedures

“InterExcellent heeft ons geholpen de projectorganisatie binnen IT in te richten, door een interim portfolio manager aan te bieden. Na een jaar hebben we een manager projecten voor vast door hen laten werven.”

Academisch Ziekenhuis

Programma- en projectmanagment in de zorg

 

De zorg- en welzijnssector is voortdurend in ontwikkeling en veelal bezig met groei, kwaliteitsverbetering of vernieuwing. Projecten spelen zich onder andere af binnen de volgende gebieden:

  • HR: Reorganisaties en Fusies, PSA, strategisch personeelsbeleid
  • Finance: Bijvoorbeeld AFAS implementatie
  • ICT: Portfoliomanagement, Implementatie EPD, Epic en Chipsoft, nieuwbouw 
  • Inkoop: reorganisatie inkoopafdeling, strategisch inkoopbeleid.
  • Logistiek: inrichten beddenhuis, Apotheek
  • Kwaliteit & Veiligheid: inrichten Kwaliteit Management Systeem (KMS), Convenant Medische Technologie
  • Nieuwbouw: programmamanagement nieuwbouw, managen toeleveranciers, contract management

Waarom InterExcellent Zorg?

 

InterExcellent Zorg is een onderdeel van InterExcellent en richt zich specifiek op de sector zorg en welzijn. Onze counselors zijn jarenlang werkzaam geweest in de branches die wij bedienen. Zodoende is er binnen InterExcellent Zorg uitgebreide vakkennis aanwezig om uw vraag in te kunnen vullen. 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over onze dienstverlening of werkwijze, neem dan contact op met ons. We plannen graag een afspraak in om vrijblijvend de mogelijkheden te verkennen!

Opdrachtgevers over InterExcellent
'Ze deden een goede uitvraag van ons probleem.'
’De eerste resultaten zijn zichtbaar: het personeels­verloop is terug­gedrongen van circa 25% naar 10%.’
'Samenwerking was heel plezierig we doen zeker nog eens een beroep.' (Gemeente Amersfoort)
'Het bureau werkt netjes en biedt goede ondersteuning.'