Interim & Search voor zorgorganisaties

Wij ondersteunen u bij de ontwikkeling van uw zorgorganisatie door de juiste vaste of interim managers voor u te vinden.

In de zorg zien we diverse ontwikkelingen voor nieuwe uitdagingen bij de inrichting van organisaties. Denk aan de implementatie van nieuwe systemen of zelfs nieuwbouw. Deze ontwikkelingen hebben effect op het primaire proces, dat om een andere inrichting vraagt. Daarmee doet u een beroep op de veranderkracht van een organisatie.

Ons vertrekpunt daarbij zijn de strategische keuzes en de daaraan ontleende doelen, zowel op organisatieniveau als op afdelingsniveau. Daaraan voegen we de contextinformatie toe en kijken we tevens naar persoonlijke aspecten. De kandidaten die we selecteren moeten hieraan voldoen. Hiermee richten we het selectieproces in om die kandidaten te vinden die hun waarde en expertise laten aansluiten op uw behoeften. Wij verstaan de kunst van het verbinden tussen kandidaten en organisaties.

Onze expertisegebieden
Om veranderingen niet alleen te definiëren in een advies, maar ook daadwerkelijk te implementeren, zijn wij in staat de juiste managers voor zorgorganisaties te vinden. Wij doen dat vanuit een netwerk van meer dan 1000 interim-managers, die al jaren actief zijn. Maar we zijn ook in staat andere kanalen aan te boren, waardoor we breed kunnen selecteren voor vaste en tijdelijke functies.

Vaste en interim managers voor zorgorganisaties

  • HR
  • Finance
  • IT
  • Inkoop & Logistiek

Voor functies op zowel executive niveau als lijnmanager, in het primaire proces of vanuit het servicebedrijf/stafafdelingen. Voor het leiden van organisatieonderdelen of het leiden van projecten en programma’s.

Voor meer informatie over Executive Search en Executive Interim Management voor de Zorg kunt u contact opnemen met Pieter van Stijn

Pieter van Stijn Managing Partner InterExcellent Werving en Selectie Zorg

Drs. Pieter van Stijn

Managing Partner
Het is mijn uitdaging om zorgorganisaties te ondersteunen in hun veranderproces.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430

Registreren als kandidaat - open sollicitatie

Ziet u nu geen geschikte vacature, maar wilt u wel door ons bemiddeld worden? Registreer uzelf dan als kandidaat en stuur ons uw curriculum vitae en een goede motivatiebrief waarin u helder uiteen zet wat uw toegevoegde waarde voor InterExcellent kan zijn.

Opdrachtgevers over InterExcellent
’InterExcellent heeft binnen 1 week 4 geschikte kandidaten aan ons voorgesteld.’
’De eerste resultaten zijn zichtbaar: het personeelsverloop is teruggedrongen van circa 25% naar 10%.’
’Het gaat erom de businesskant goed te organiseren. IT is uiteindelijk een stuk invulling.’
'De begeleiding van de opdracht is erg goed.'