Interim & Search voor zorgorganisaties

Wij ondersteunen u bij de ontwikkeling van uw zorgorganisatie door de juiste vaste of interim managers voor u te vinden.

In de zorg zien we diverse ontwikkelingen voor nieuwe uitdagingen bij de inrichting van organisaties. Denk aan de implementatie van nieuwe systemen of zelfs nieuwbouw. Deze ontwikkelingen hebben effect op het primaire proces, dat om een andere inrichting vraagt. Daarmee doet u een beroep op de veranderkracht van een organisatie.

Ons vertrekpunt daarbij zijn de strategische keuzes en de daaraan ontleende doelen, zowel op organisatieniveau als op afdelingsniveau. Daaraan voegen we de contextinformatie toe en kijken we tevens naar persoonlijke aspecten. De kandidaten die we selecteren moeten hieraan voldoen. Hiermee richten we het selectieproces in om die kandidaten te vinden die hun waarde en expertise laten aansluiten op uw behoeften. Wij verstaan de kunst van het verbinden tussen kandidaten en organisaties.

Onze expertisegebieden
Om veranderingen niet alleen te definiëren in een advies, maar ook daadwerkelijk te implementeren, zijn wij in staat de juiste managers voor zorgorganisaties te vinden. Wij doen dat vanuit een netwerk van meer dan 1000 interim-managers, die al jaren actief zijn. Maar we zijn ook in staat andere kanalen aan te boren, waardoor we breed kunnen selecteren voor vaste en tijdelijke functies.

Vaste en interim managers voor zorgorganisaties

  • HR
  • Finance
  • IT
  • Inkoop & Logistiek

Voor functies op zowel executive niveau als lijnmanager, in het primaire proces of vanuit het servicebedrijf/stafafdelingen. Voor het leiden van organisatieonderdelen of het leiden van projecten en programma’s.

Drs. Pieter van Stijn

Managing Partner
Het is mijn uitdaging om zorgorganisaties te ondersteunen in hun veranderproces.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430