Interim & Search voor zorgorganisaties

Wij ondersteunen u bij de ontwikkeling van uw zorgorganisatie door de juiste vaste of interim managers voor u te vinden.

In de zorg zien we diverse ontwikkelingen en uitdagingen bij de inrichting van organisaties. Denk aan de implementatie van zelforganisatie, nieuwe systemen of nieuwbouw. Deze ontwikkelingen hebben effect op het primaire proces en uw gehele organisatie.

Ons vertrekpunt zijn de strategische keuzes en de daaraan ontleende doelen, zowel op organisatieniveau als op afdelingsniveau. Daaraan voegen we de contextinformatie toe en kijken we tevens naar persoonlijke aspecten. De kandidaten die we selecteren moeten hieraan voldoen. Hiermee richten we het selectieproces in om die kandidaten te vinden die hun waarde en expertise laten aansluiten op uw behoeften. Wij verstaan de kunst van het verbinden tussen kandidaten en organisaties.

Onze expertise
Om veranderingen ook daadwerkelijk te implementeren zijn wij in staat de juiste managers of projectmanagers voor zorgorganisaties te vinden. Wij doen dat vanuit een netwerk van meer dan 1000 interim-managers en potentiële kandidaten. Maar we zijn ook in staat andere kanalen aan te boren, waardoor we breed kunnen selecteren voor vaste en tijdelijke functies. Naast de Search en Interim ondersteuning geven wij aandacht aan de ontwikkeling van inhoudelijke thema’s. Bijvoorbeeld Ketencapaciteitsmanagement, een nieuw specialisme in de Zorg.

Voor meer informatie over Search en Interim Management voor de Zorg kunt u contact opnemen met Pieter van Stijn

Pieter van Stijn Managing Partner InterExcellent Werving en Selectie Zorg

Drs. Pieter van Stijn

Managing Partner
Het is mijn uitdaging om zorgorganisaties te ondersteunen in hun veranderproces.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430

Vaste en interim managers voor zorgorganisaties

 

Primaire proces

 

Stafafdelingen

 

Voor functies op zowel executive niveau als lijnmanager, in het primaire proces of vanuit het servicebedrijf/stafafdelingen. Voor het leiden van organisatieonderdelen of het leiden van projecten en programma’s.

Opdrachtgevers over InterExcellent
’Het gaat erom de businesskant goed te organiseren. IT is uiteindelijk een stuk invulling.’
’De afhandeling van het contract ging verbazingwekkend snel.’
’InterExcellent heeft binnen 1 week 4 geschikte kandidaten aan ons voorgesteld.’
’Een verbeterprogram-ma betekent ontwikkelen, mensen laten meedenken en meebewegen.’

Registreren als kandidaat - open sollicitatie

Ziet u nu geen geschikte vacature, maar wilt u wel door ons bemiddeld worden? Registreer uzelf dan als kandidaat en stuur ons uw curriculum vitae en een goede motivatiebrief waarin u helder uiteen zet wat uw toegevoegde waarde voor InterExcellent kan zijn.