IT Manager voor de Zorg

IT Manager in de Zorg

Op zoek naar een IT Manager in de Zorgsector?

InterExcellent is een management bureau met een uitgebreide trackrecord m.b.t. Search of Interim invulling van de functie IT Manager in de Zorg. De rol van de IT manager in de Zorg verandert, waarbij deze zich steeds meer beweegt naar IT Regie management.

 

Interim

Na contact bezoeken we u binnen 24 uur voor een intakegesprek. De opdracht is bepalend. In het gesprek met de opdrachtgever ligt de nadruk op vier onderwerpen:

 1. Aanleiding en achtergrond van de vraag
 2. Het gewenste resultaat
 3. Een scherpe opdrachtomschrijving die we op papier willen zetten
 4. Het bijbehorende profiel met competenties voor de te selecteren interim-manager

U ontvangt na afloop – vaak binnen één dag – een compleet intakeverslag met daarin alle besproken zaken en gemaakte afspraken. Dit is onze voorinvestering in een geslaagde opdracht.

 

Aanbieding binnen 3 tot 5 dagen. Of sneller.

Het zoeken en selecteren van geschikte kandidaten (Wie zoeken wij) en het opstellen van een aanbieding vindt vrijwel altijd binnen een termijn van 3 tot 5 werkdagen plaats. Wij geven een uitgebreide toelichting op de kandidaten, zodat u weloverwogen kan kiezen. En als het sneller moet, passen we de procedure aan op uw deadline. Als de keuze is gemaakt, zorgen wij voor de verdere (administratieve) afhandeling. De gekozen kandidaat kan zo snel als mogelijk voor u aan de slag.

 

Een netwerk van meer dan 1000 interim-managers.

Wij werken nauw samen met ruim 1000 interim-managers die wij persoonlijk kennen en die voldoen aan de eisen die wij stellen. Dat stelt ons in staat u een representatieve selectie van kandidaten aan te bieden. Wij staan voor een professionele, persoonlijke aanpak. Onze counselors hebben jarenlang ervaring in de branches en sectoren waarvoor wij werken. Wij adviseren opdrachtgevers over de invulling en aanpak van de opdracht én we coachen de interim-manager bij de uitvoering van de opdracht. Voor InterExcellent stopt het werk dus niet bij de plaatsing van de interim-manager. Wij blijven opdrachtverantwoordelijk en dus aanspreekbaar tot en met de laatste dag van de opdracht.

matchingsproces interexcellent

Search

Na aanvraag bezoeken wij u om tijdens een intakegesprek de volgende zaken met elkaar af te stemmen:

 • Functieprofiel van de te werven medewerker
 • De specifieke kenmerken waaraan de ideale kandidaat zou moeten voldoen
 • De strategische ontwikkelingen in de komende periode
 • Indien relevant een speciale opdracht m.b.t. de afdeling of het team

 

Op basis van deze afstemming doen wij u een voorstel waarin we aangeven op welke wijze wij het searchproces adviseren in te richten. Nadat u akkoord heeft gegeven;

 1. Publiceren we de vacature
 2. Benaderen en verwerken wij potentiële kandidaten in deze procedure
 3. Interviewen wij een selectie van de kandidatengroep bij ons op kantoor
 4. Stellen wij u een aantal kandidaten voor d.m.v. een CV presentatie bij u op kantoor
 5. Coördineren wij de sollicitatieprocedure volledig voor u door de afspraken met de door u gekozen kandidaten af te stemmen
 6. Indien u dat wenst kunnen wij u ondersteunen in de afronding van deze procedure en het bespreken van arbeidsvoorwaarden

“Het managen van toeleveranciers en de interne klanten en gebruikers is steeds belangrijker geworden. De IT Regiemanager is daarbij van groot belang.”

Academisch Ziekenhuis

Waarom InterExcellent?


InterExcellent Zorg is een gespecialiseerde afdeling binnen InterExcellent die zich volledig toespitst op de zorgsector. Door de ruime ervaring met diverse zorgorganisaties is er binnen InterExcellent Zorg specifieke kennis om uw vraag in te kunnen vullen. 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over onze dienstverlening of werkwijze, neem dan contact op met ons. We plannen graag een afspraak in om vrijblijvend de mogelijkheden te verkennen!

Opdrachtgevers over InterExcellent
'De begeleiding van de opdracht is erg goed.'
'De aangeboden kandidaten hebben veel ervaring en actuele kennis.'
’De afhandeling van het contract ging verbazing­wekkend snel.’
'Het bureau werkt netjes en biedt goede ondersteuning.'