Voor onze opdrachtgever Bravis Ziekenhuis zijn wij op zoek naar een ervaren en ondernemende Enterprise Architect. Reacties graag zo spoedig mogelijk.

Voor onze opdrachtgever Rijnstate Ziekenhuis zijn we op zoek naar een gedreven en verbindende Manager Business Intelligence & Data Analytics. Reacties graag zo spoedig mogelijk.

Voor onze opdrachtgever Gelre Ziekenhuizen zijn wij op zoek naar een stevige, verbindende Manager I&T/CIO die sterk gedreven wordt door I&T, dienstverlening en zorg. Reacties tot 15 mei 2023, 10 uur.

Voor onze opdrachtgever Sint Antonius Ziekenhuis zijn we op zoek naar een vakinhoudelijke en pragmatische Information Security Officer (ISO). Reacties uiterlijk 5 mei 2023.

Voor onze opdrachtgever SBOH zijn wij op zoek naar een Manager ICT die leiding geeft aan de ICT-afdeling en verantwoordelijk is voor de ICT-voorzieningen over de volle breedte. Reacties uiterlijk 31-01-2023.

Voor onze opdrachtgever Vervoerregio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Informatiemanager die ook sturing geeft aan 3 applicatiebeheerders. Reacties uiterlijk 20 januari 2023.

Voor onze opdrachtgever Erasmus MC zoeken wij een stevige Senior Contractmanager IT om het contractenbureau verder te professionaliseren. Reacties tot uiterlijk 13-01-2023.

Voor onze opdrachtgever De Opbouw zijn wij op zoek naar een Informatiemanager Zorgtechnologie voor een optimale afstemming over de informatievoorziening. Reacties uiterlijk 21 oktober.

Voor onze opdrachtgever Gelre Ziekenhuizen zijn wij op zoek naar een stevige Manager ICT Solutions/CTO die primair verantwoordelijk is voor de levering van betrouwbare, veilige, toekomstvaste en schaalbare infrastructurele IT-diensten. Reacties graag zo spoedig mogelijk.

FD adv 2e leergang ketenregie in de zorg 2022 nyenrode

Tijdens de feestelijke slotceremonie hebben de geslaagden hun certificaat ontvangen. De 3e leergang start in september 2022.

Voor onze opdrachtgever ‘s Heerenloo zijn we op zoek naar een Manager IT. U stuurt de afdeling IT aan binnen het SSC en geeft leiding aan de vakgroepmanagers. Reacties graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 6 juni 2022, voor 10.00 uur.