Voor onze opdrachtgever Erasmus Medisch Centrum zijn we op zoek naar een Senior Adviseur Zorgcontractering. Een unieke functie binnen deze vooraanstaande organisatie. Reacties uiterlijk 12 augustus.

Voor onze opdrachtgever Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) zijn we op zoek naar een Manager Veiligheid & Milieu, die invulling geeft aan het integraal veiligheidsbeleid. Reacties uiterlijk 15 juli.

Deze leergang is de enige complete leergang die specifiek op deze problematiek inspeelt. De leergang start 23 juni. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

SIG zoekt een Teamleider Cluster Wonen (32-36 uur/week) voor de locatie Haarlem. Sollicitaties ontvangen we graag uiterlijk 12 april 2021.

Deze leergang is de enige complete leergang die specifiek op deze problematiek inspeelt. De leergang start 18 mei. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Voor onze opdrachtgever ProDiag zoeken wij een product Manager voor het uitbouwen van deze innovatieve, snelgroeiende organisatie. Reacties uiterlijk 19 feb.

Voor onze opdrachtgever ProDiag zoeken wij een International Sales Manager voor het uitbouwen van deze innovatieve, snelgroeiende organisatie. Reacties uiterlijk 19 feb.

De System in the Room is een cruciale succesfactor voor regionaal samenwerken in de zorg. Hoe krijg je dat voor elkaar? Lees het blog van Pieter

Regionaal samenwerken in de zorg doe je met scenario’s en drivers. Dat is de uitkomst van module 3 van de Nyenrode-leergang samenwerken zorg.

Deze leergang is de enige complete leergang die specifiek op deze problematiek inspeelt. De leergang start medio mei. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Regiemanager zorgt tijdens de coronacrisis voor rust én resultaat. Interview met Sietse Bergstra en Pieter van Stijn in Management & Consulting.

Strategisch vastgoedbeleid in de zorg moet een verdubbelde wooncapaciteit voorkomen. De regisseur vastgoedontwikkeling zorg leidt het proces.