Voor onze opdrachtgever, het bestuur van de Vereniging Hendrick de Keyser zijn we op zoek naar een vakkundig, vernieuwend en ervaren Algemeen Directeur. Reacties tot uiterlijk 16 november 2020.

Rabobank

Voor onze opdrachtgever Rabobank zoeken wij een stevige Product Owner Integratie met aantoonbare ervaring in het realiseren van complexe integratieservices. Reacties uiterlijk 30 oktober.

Voor onze opdrachtgever a.s.r. verzekeringen (a.s.r.) zijn we op zoek naar een stevige IT Regisseur met aantoonbare affiniteit met Digitalisering en Architectuur. Reacties voor 23-10-2020.

Lefier zoekt een stevige Manager Informatievoorziening / IT-regisseur voor de verdere digitalisering en doorontwikkeling naar een dienstverlenende IT-regie organisatie. Reacties voor 23-10-2020.

Gemeente Heemskerk zoekt een Teamleider Informatievoorziening die medewerkers inspireert en richting geeft aan het waarmaken van de doelen van de organisatie en het team. Reacties voor 31-10-2020.

Voor onze opdrachtgever Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) zijn we op zoek naar een innovatieve en verbindende CTO/Manager ICT services. Reacties voor 23-10-2020.

Voor onze opdrachtgever Asito zijn we op zoek naar een stevige IT Lead Digital Platform. Reacties voor 2-10-2020.

Voor onze opdrachtgever Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) zijn we op zoek naar een verbindende Lead Enterprise Architect. Reacties voor 25-09-2020.

TU Delft zoekt een CIO in vast dienstverband. Een stevige, ervaren, richtinggevende, faciliterende en coachende CIO. Reacties voor 21-09-2020.

Dennis van Zijl gaat bij de Universiteit Twente aan de slag als Directeur Finance.

Actueel onderzoeksrapport ZiPconomy en ABN AMRO over de toekomst van interim-managementbureaus. Conclusie: Interim-managementbureaus blijven groeien, ondanks dalende tarieven en marges.