ASVZ zoekt een stevige, strategische, mensgerichte en inspirerende Manager Zorgvastgoed. Reacties uiterlijk op 9 oktober 2023, voor 10 uur.

TVM

Voor onze opdrachtgever TVM zijn wij op zoek naar een gedreven Service Level Manager die als aanspreekpunt fungeert voor de geleverde IT diensten. Reacties graag zsm.

Gemeente Zeist zoekt een Coördinator IV Beheer. Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Reacties uiterlijk 24-09-23.

Voor onze opdrachtgever Politie NL eenheid IV zoeken wij een pragmatische Gegevensarchitect voor het Programma Vernieuwend Registreren (PVR). Reacties zo spoedig mogelijk.

stevig, verbindend en strategisch Afdelingshoofd Digitalisering & Informatisering (Hoofd D&I ook wel CIO) met visie en empathie.

Dayes B.V. zoekt een stevige, verbindende en vakbekwaam Manager Digitalisering & Data (ook wel IT Leader | CIO).

Maastricht University zoekt een Chief Information Officer. Deadline 4 september 2023.

Hogeschool Rotterdam zoekt een Informatiearchitect. Reacties zo spoedig mogelijk, uiterlijk 27 augustus 2023.

Hogeschool Rotterdam zoekt Lean/Agile Portfoliomanager. Reacties zo spoedig mogelijk, uiterlijk 27 augustus 2023.

Voor onze opdrachtgever de Politie NL zoeken wij een stevige Domeinarchitect Platformen met passie en durf. Reacties zo spoedig mogelijk.

TU Delft zoekt een Product Manager Basis Infra ICT. Deadline 27 augustus 2023.

Voor onze opdrachtgever Bravis Ziekenhuis zijn wij op zoek naar een ervaren en ondernemende Enterprise Architect. Reacties graag zo spoedig mogelijk.