Voor onze opdrachtgever Rijndam Revalidatie zijn we op zoek naar een stevige Manager Informatiemanagement / MICT. Reacties graag zo spoedig mogelijk.

Voor onze opdrachtgever de Volksbank zijn we op zoek naar een Enterprise Architect Infrastructuur voor ontwikkelen en toepassen van een moderne infrastructuur architectuur. Reacties graag zo spoedig mogelijk.

TU Delft zoekt een stevige, richtinggevende en inspirerende Directeur ICT (tevens CIO) met minimaal 10 jaar ervaring. Reacties tot 3 april 2023, 10 uur.

TVM

Voor onze opdrachtgever TVM zijn wij op zoek naar een gedreven Service Level Manager die als aanspreekpunt fungeert voor de geleverde IT diensten. Reacties graag zsm.

Voor onze opdrachtgever NZa zijn wij op zoek naar een verbindende Unitmanager CIO Office, verantwoordelijk voor (IT-)beleidsmatige, kaderstellende en adviserende taken. Reacties graag zsm.

Gemeente Utrecht zoekt een stevige, verbindende en daadkrachtige CIO. Zakelijk, sensitief en scherp. Belangrijke Regisseursrol. Reacties tot 6 maart 2023 10 uur.

de Volksbank zoekt Cloud Solution Architect Workspace. Aanpakker die richting geeft aan complexe IT-vraagstukken binnen de Platform Hub. Reacties tot 24 februari 2023.

Voor onze opdrachtgever Deltion College zijn we op zoek naar een inspirerende, stevige, verbindende en ondernemende Directeur Mens en Organisatie (Directeur M&O). Reacties uiterlijk 27 februari, voor 10 uur.

Voor onze opdrachtgever Arbo Unie zijn wij op zoek naar een verbindende Enterprise Architect die het aanspreekpunt is voor strategische adviezen. Reacties graag zo spoedig mogelijk.

Voor onze opdrachtgever Gemeente Arnhem zijn wij op zoek naar een Privacy Officer die werkt aan informatieveiligheid, privacy en veilige omgang met (persoons)gegevens. Reacties uiterlijk 3-02-2023.

Voor onze opdrachtgever Gemeente Arnhem zijn wij op zoek naar een Information Security Officer die werkt aan informatieveiligheid en privacy en aan standaardisatie en harmonisatie van veel processen en beleid op deze thema’s. Reacties uiterlijk 3-02-2023.

Voor onze opdrachtgever SBOH zijn wij op zoek naar een Manager ICT die leiding geeft aan de ICT-afdeling en verantwoordelijk is voor de ICT-voorzieningen over de volle breedte. Reacties uiterlijk 31-01-2023.