Zoek in de site:

3e Nyenrode leergang Regisseren (regionale) samenwerking in de zorg start 9 mei 2022

Woensdag 9 mei 2022 is de nieuwe startdatum voor de 3e Nyenrode leergang Regisseren (regionale) samenwerking in de zorg. Zolang de RIVM-regels het toelaten, vindt de leergang volledig ‘on campus Nyenrode’ plaats. Alleen indien noodzakelijk schakelen we over op online.

Nyenrode Certificaat en bundel
De Nyenrode-leergang Regisseren (regionale) Samenwerking in de Zorg is de enige complete leergang die specifiek op deze problematiek inspeelt. Het programma bestaat uit zes modules van twee dagen en een afwisselende mix van werkvormen, waarbij de eigen vraagstukken centraal staan. Tussen de modules worden in het besloten online platform korte (15 minuten) ‘bites’ aangeboden: relevante spelers uit het veld delen daarin hun visie. Aan het eind van de leergang ontvang je een certificaat van deelname van de Nyenrode Business Universiteit. Nyenrode bundelt ook de behandelde en beschreven cases met als doel dat je je kennis en ervaringen kunt delen binnen je eigen organisatie, netwerk en samenwerkingsverbanden.

“De zorg beweegt zich naar meer samenwerking in de regio. Nyenrode bereidt ons voor op hoe dat georganiseerd gaat worden.”

Leonard den Hollander, Interim controller, finance manager.

KNMG geaccrediteerd voor 40 PE-punten

Voor deelnemers vanuit de medische doelgroep is accreditatie door de KNMG verleend voor 40 PE-punten. ABAN algemene nascholing cluster 1, 2 en 3 (huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, alle medisch specialisten en sociaal geneeskundigen).

Meer informatie
Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Voor meer informatie en aanmelden neem je contact op met Jo Vincken, programma directeur Nyenrode 06 – 10475282 of met Geert-Jan Poorthuis, managing partner van InterExcellent, telefoon 035 – 528 0430.

Bekijk het complete programma > 

Kijk ook op de site van Nyenrode >

“De zorg beweegt zich naar meer samenwerking in de regio. Nyenrode bereidt ons voor op hoe dat georganiseerd gaat worden.”
Leonard den Hollander, Interim controller, finance manager.

  Ik heb interesse in deze leergang

  Als u onderstaande gegevens invult, nemen wij snel contact met u op.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Uw organisatie

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Lees de complete brochure van deze leergang >

  U kunt ook zelf contact opnemen met Nicoly Vermeulen, Programma Directeur Overheid en Zorg, 0346 – 291719 of met Geert-Jan Poorthuis, managing partner van InterExcellent, telefoon 035 – 528 0430.

  De Nyenrode leergang Regisseren (regionale) samenwerking in de zorg maakt deel uit van Nyenrode InterExcellent Certificate Program >

  “Juist voor ‘dokters’ is deze leergang interessant om zicht te krijgen op hun eigen bijdrage aan regionale samenwerking in de zorg.”
  Ingrid Kroon, Zelfstandig Specialist Ouderengeneeskunde

  Geert-Jan Poorthuis

  Drs. Geert-Jan Poorthuis

  Managing Partner
  Executive Search en Interim Management