Zoek in de site:

ASVZ zoekt een Manager Zorgvastgoed

Voor onze opdrachtgever ASVZ zijn we op zoek naar een stevige, strategische, mensgerichte en inspirerende Manager Huisvesting en Gebouwbeheer (interne benaming) ook wel Manager Zorgvastgoed die weet waarom (t)huisvesting in de zorg van ASVZ cruciaal is. De Manager Zorgvastgoed die wij zoeken, krijgt energie van alle aspecten van vastgoed, dienstbaarheid en vooral ook van de zorg. Huisvesting is een van de meest elementaire voorwaarden om goede zorg te leveren binnen ASVZ. Zowel voor de 6.000 bewoners/cliënten als voor haar medewerkers. Het gaat om meer dan huisvesting alleen; het gaat om het bieden van thuis-vesting! Daarin speelt de nieuwe Manager Huisvesting een cruciale rol.

Wij zoeken voor ASVZ een verbindend persoon die wenst te werken in een dynamische en relevante maatschappelijke omgeving binnen het zorgspectrum met veel groeimogelijkheden en vrijheid voor nieuwe ontwikkelingen. Huisvesting/zorgvastgoed is voor ASVZ en haar cliënten van groot belang voor de zorg van vandaag én voor die van de toekomst. Daarmee wordt de verantwoordelijk Manager die ASVZ zoekt ook een key-speler in de organisatie.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor deze functie van Manager Zorgvastgoed voor ASVZ ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 9 oktober 2023, voor 10 uur.

Eerder vervulde functies in Operationeel management >

Andere vervulde functies in de Zorg >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430