Zoek in de site:

ASVZ zoekt een Manager Facilitair Bedrijf

Voor onze opdrachtgever ASVZ zijn we op zoek naar een stevige, verbindende en inspirerende Manager Facilitair Bedrijf (Manager FB). De Manager FB die wij zoeken, krijgt energie van alle aspecten van facility management, dienstbaar zijn en vooral ook van de zorg. Facilitair Bedrijf is een van de meest elementaire voorwaarden om goede zorg te leveren binnen ASVZ, zowel voor de 6.000 bewoners/cliënten als voor haar medewerkers.

Wij zoeken voor ASVZ een energiek persoon die wenst te werken in een dynamische en relevante maatschappelijke omgeving binnen het zorgspectrum met veel groeimogelijkheden en vrijheid voor nieuwe ontwikkelingen. Facilitair Bedrijf is voor ASVZ en haar cliënten van groot belang voor de zorg van vandaag én voor die van de toekomst. Daarbij wil ASVZ nog meer dan nu al de talenten van haar bewoners/cliënten inzetten in de facilitaire processen op basis van het principe ‘Samen100’. Daarmee wordt de verantwoordelijk Manager die ASVZ zoekt ook een key-speler in de organisatie.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor deze functie van Manager Facilitair Bedrijf voor ASVZ ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op maandag 27 november 2023, voor 10 uur.

Eerder vervulde functies in Operationeel management >

Andere vervulde functies in de Zorg >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430