Zoek in de site:

Gemeente Utrecht zoekt CIO

Voor onze opdrachtgever de stad en de Gemeente Utrecht zijn we op zoek naar een stevige, verbindende en daadkrachtige CIO met een passie voor IT, dienstverlening en mensen/de maatschappij. U voert uw rol uit in een unieke, dynamische en relevante maatschappelijke omgeving met veel groei en ontwikkelingen. Als CIO bent u (eind)verantwoordelijk voor de afdeling Informatie en Procesmanagement (integraal verantwoordelijk van beleid tot strategie) en dan specifieker het vormgeven, beschermen, implementeren en ondersteunen van alle IT-processen in een snel ontwikkelende stad.

U bent hierbij een strategisch gesprekspartner voor verschillende belanghebbenden (zowel intern als extern) en zal tegelijkertijd als inspirator leidinggeven aan een divers team enthousiaste medewerkers (circa 450-500 medewerkers). U weet zakelijkheid, sensitiviteit, scherpte en executiekracht te combineren binnen deze belangrijke regisseursrol in het topmanagement van de GU.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor deze functie van CIO bij Gemeente Utrecht ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 6 maart 2023, voor 10.00 uur.

Bekijk alle referenties binnen de overheid >

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-executive (CIO/CTO) >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430