Zoek in de site:

De Haagse Hogeschool zoekt een Directeur FZ&IT (CIO)

Voor onze opdrachtgever De Haagse Hogeschool (De Haagse) zijn we voor de dienst Facilitaire Zaken & IT (FZIT) op zoek naar een stevige, resultaatgerichte en inspirerende Directeur FZ&IT (tevens CIO). Wij zoeken voor De Haagse een bouwer, verbinder en visionair die vanuit stabiliteit en met bravoure sturing kan geven aan een brede IV/IT-(regie)organisatie (met daarbij facilitaire zaken) binnen een complexe en relevante maatschappelijke (hoger) onderwijsomgeving.

Als Directeur FZIT/ CIO bent u (eind)verantwoordelijk voor het vormgeven, beschermen, implementeren en ondersteunen van zowel de IV en IT-processen als facilitaire zaken binnen De Haagse. U bent hierbij een strategisch gesprekspartner voor verschillende belanghebbenden (zowel intern als extern) en zal tegelijkertijd als motiverend en overtuigend leider richting en vorm geven aan een toekomstbestendige/professionele afdeling (ruim 200 personen). U weet zakelijkheid, sensitiviteit, scherpte en executiekracht te combineren binnen deze belangrijke regisseursrol.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor deze functie van Directeur FZ&IT (tevens CIO) voor De Haagse Hogeschool ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 15 mei 2023, voor 10 uur.

Eerder vervulde functies voor het (hoger) onderwijs >

Eerder door InterExcellent vervulde functies voor IT-executives (CIO, CTO) >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430