Zoek in de site:

Politie NL zoekt een Master Architect Infrastructuur

Voor onze opdrachtgever de Nationale Politie eenheid IV zijn we op zoek naar een stevige Master Architect Infrastructuur die zich met passie en durf inzet voor het leveren van snelle, wendbare en betrouwbare ICT-dienstverlening aan de politieorganisatie. Als Master Architect Infrastructuur speel je een cruciale rol bij het flexibel en snel ontwikkelen, actueel houden en tijdig beschikbaar stellen van de informatievoorziening voor een slagvaardige politieorganisatie.

Als Master Architect infrastructuur ben je het technisch geweten van de IV-organisatie en speel je een cruciale rol binnen het programma IV Next Base. Je begeleidt de lijnorganisatie vanuit jouw expertise bij de grote en complexe projecten en programma’s en zorgt voor samenhang tussen de verschillende verandertrajecten. Je voorziet het management gevraagd en ongevraagd van advies en bent de spin in het web van de IV-organisatie. Ook ben je verantwoordelijk voor de verdere uitwerking van de architectuur rondom infrastructuur, zodanig concreet dat Domeinarchitecten daarmee aan de slag kunnen.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de vacature van Master Architect Infrastructuur bij de Politie ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Eerder vervulde functies voor de Nationale Politie:

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430